Mysle ze to jeden z nietypowych postow na tym forum, ale jestem tu juz 5 lat, wiec chyba mam prawo o cos zapytac - przynajmniej mam taka nadzieje ;)
Wiec wiele z nas juz nie mieszka na stale w Krakowie, wiele wyemigrowalo gdzies bardzo daleko, ale przychodzi taki okres w zyciu kazdego Pasiaka ze ciagnie do swoich. Wiekszosc moich znajomych poukladalo juz sobie zycie, ma dzieci, partnerow i obowiazki, ale wiele z Nas nie ma zobowiazan, ma czas wolny - wiec moje pytanie brzmi:
GDZIE na Swieta i na Sylwestra jezeli jest sie samym, lub przyjezdza sie z daleka, lub kontakty po pewnym czasie sie pourywaly - ja mysle ze nie kazdy sie przyzna, ale bedzie wiele osob zadowolych z tego postu (pod warunkiem ze znajda sie tacy co dadza odpowiedz). Gdzie powinnysmy sie podziac w okresie Swiatecznym - gdzie isc - rynek moze? Prosze o rade - zostaly juz tylko 4 miesiace - SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WIADOMOSC :)
-
-
SWIETA/SYLWESTER w KRAKOWIE
Moim zdaniem, albo i ie moim bo jestem sam i mieszkań tu gdzie mieszkam-ja osobiście zrobię rozpizdziel na bloku jak rok temu i pojadę na trening noworoczny. :) roz pier.dole windy i sąsiedzi będą mieli jazdę jak co piątek i sobotę :))
ale jestes fajny
CRACOVIA-NKA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mysle ze to jeden z nietypowych postow na tym
> forum, ale jestem tu juz 5 lat, wiec chyba mam
> prawo o cos zapytac - przynajmniej mam taka
> nadzieje ;)
> Wiec wiele z nas juz nie mieszka na stale w
> Krakowie, wiele wyemigrowalo gdzies bardzo daleko,
> ale przychodzi taki okres w zyciu kazdego Pasiaka
> ze ciagnie do swoich. Wiekszosc moich znajomych
> poukladalo juz sobie zycie, ma dzieci, partnerow i
> obowiazki, ale wiele z Nas nie ma zobowiazan, ma
> czas wolny - wiec moje pytanie brzmi:
>
> GDZIE na Swieta i na Sylwestra jezeli jest sie
> samym, lub przyjezdza sie z daleka, lub kontakty
> po pewnym czasie sie pourywaly - ja mysle ze nie
> kazdy sie przyzna, ale bedzie wiele osob
> zadowolych z tego postu (pod warunkiem ze znajda
> sie tacy co dadza odpowiedz). Gdzie powinnysmy sie
> podziac w okresie Swiatecznym - gdzie isc - rynek
> moze? Prosze o rade - zostaly juz tylko 4 miesiace
> - SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WIADOMOSC :)
Praktycznie w każdym lokalu w centrum (jak zapewne wiesz dobrze) będzie coś się działo. Warto odwiedzić "stalowe magnolie" lecz rezerwacja miejsc i kupno wejściówek należy rozpocząć troszkę wcześniej. Czasu jeszcze dużo ale warto już pomailować i popytać. Jeśli nie klub czy restauracja to pozostaje wynajęcie apartamentu w centrum i bawić się na właśną rękę.
nalezy dodac ze Stalowe M do tanich lokali nie nalezy ;)
Rynek tak, ale w klubie bo na zew. same bydło, a Trening Noworoczny to podstawa :D ;)
Najlepszy sylwester jaki przezylem byl na zupelnym spontanie. Wiec Tobie tez to proponuje :) Najpierw sie napierdol, a pozniej wymysl takie sylwestra jakiego nigdy na trzezwo bys nie wymyslil :)
najlepiej na rynku ,przed północą zapodaj halucynki albo je przedawkuj, jak twoja psychika przeżyje fajerwerki to potem w 3 godziny na piechotę zwiedzisz cały Kraków wraz z Nową Hutą.
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najlepszy sylwester jaki przezylem byl na zupelnym
> spontanie. Wiec Tobie tez to proponuje :) Najpierw
> sie napierdol, a pozniej wymysl takie sylwestra
> jakiego nigdy na trzezwo bys nie wymyslil :)
samo zycie:) to recepta jest wysmienita i to nie tylko na sylwestra i nie tylko w Krakowie:)
4 dni później
OK - myslalam ze ktos powaznie odpowie.
Napewno sie nie napier..., ani nic nie przedawkuje, a juz napewno nie bede nic robila z windami - dzieki za szczerosc przynajmniej!
Admina prosze o zamkniecie tematu.
!@#$%^&*
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)