...hitem są ,, lechiści'' powtarzani przez komentatora...
-
-
Lechia Gdańsk - CRACOVIA (Piątek, 20:00)
Ja bym jeszcze poczekał ze zmianami,tak do 85 minuty najlepiej...
młodzi polscy trenerzy się nie nadają Płatini i pasjonata po jednych pieniądzach. Niestety ja nie wierzę już w tego trenera, niech gra w football managera, a nie w prawdziwą piłkę za duże pieniądze i z ogromnymi konsekwencjami.
Mi się będzie kojarzył z osobą, która ma bezpośredni wpływ na frekwencję w tak ważnym czasie jak jesień 2010. Jeśli chodzi o frekwencję jego praca jest najważniejsza, marketing nic nie da skoro taki partacz wystawia ligową opinię przegrywających wszystko, kto niezdecydowany pójdzie na mecz, skoro w całej Polsce się śmieją z dorobku punktowego po takim czasie.
Ulatowski im powiedział, żeby zagrali na zero to grają... Z tym, że na zero z przodu.
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym jeszcze poczekał ze zmianami,tak do 85
> minuty najlepiej...
najlepiej nikogo i nic ,nie zmieniac....zreszta,po co??
Normalnie jakies jaja ,do pilki ciezko dojsc,paranoja:/
volker0 Napisał(a):
> rozrabiaka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja bym jeszcze poczekał ze zmianami,tak do 85
> > minuty najlepiej...
>
>
> najlepiej nikogo i nic ,nie zmieniac....zreszta,po
> co??
W sumie racja, Szeliga zagra crossa a Sacha strzeli bramkę z tego...
Jak się wybierzemy na Trening odwiedzić piłkarzy to się pisze!!!
Brawo dla Pawła Nowaka! Nie dziwie się, że wolał grać w Lechii niż dalej kompromitować się w tej szopce co teraz graja nasi... Ileż trzeba jeszcze czekać?! Panie Stawowy WRÓĆ PAN!!!
a po meczu grajki powiedza ze rozumieja kibicow ... ale oni sie przeciez staraja.
Koniec ku.rwa pier.dolenia, niech ktoś decyzyjny zarządzi odwiedziny na treningu, bo te pi.zdy najzwyczajniej nam się w twarze śmieją i mają nas gdzieś!!!!! ( piszę od tym od 1 meczu)
...ufff jesteśmy bezpieczni... Nowak będzie bił rożne... :D
Hahahahaha Szeliga Ty się ku.rwa do przerzucania gnoju nie nadajesz !!!
0-10 w rogach to juz kabaret jest
Kiedy Oni w końcu zaatakują? Na co jeszcze czekają? Mam w d.... czy to będzie 1:0 czy 3:2 ....
Nieprzypadkowo ktoś kiedyś na tym forum określił [b]Szeligę[/b] mianem [b]człowiek-strata[/b].
agent44 Napisał(a):
> Nieprzypadkowo ktoś kiedyś na tym forum
> określił Szeligę mianem człowiek-strata.
To ta sama osoba,która przed chwilą napisała o przydatności Szeligi do przerzucania gnoju ;)
Jestem kibicem Cracovii i powiem bardzo dyplomatycznie:mamy grajków takich jak widać a inni jakoś drzwiami i oknami do nas nie walą.Wizyta robocza kibiców nie tylko dla piłkarzy...
Grenoble przegralo 11 meczy z rzedu w ligue 1, jeszcze mamy miesiac spokoju..
Psiarnia 2:1 :/ Kolejny spi.erdolony weekend?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)