QBAQ1906PASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zawsze Dudzic mogl strzelac w bramke zamiast w
> bramkarza, to samo Kliszi, ale co tam... przeciez
> mamy SuperCabaja na bramce. Ja pier...
idze łyknąć 0,5 czystej...może sie uspokoisz...
CABAJ JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ZAWODNIKÓW MECZU !!!
-
-
cehawde SĘDZIOWSKIEJ MAFII
ludzie jakie przytrzymanie pilki ta czarna suk,a zagwizdala w momencie kiedy Cabaj byl w trakcie wykopu.
Spokojnie, sędziowie zawsze beda gwzdac tamtym"silniejszym" tak jest na całey swiecie. moim zdaniem trener zrobił dziwną zmianę nie wpuszczając skrzydłowego(plastika?) Dudzić nie wykorzystał dwóch setek a pod koniec jechał już tylko na łozyskach.
Bedzie dobrze patrząc na nasze porazki a na rzekę to nie jest tak żle!!!
Nienawidzę czarnej mafii(kleru i sędziów!!!!!)
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> Zawsze Dudzic mogl strzelac w bramke zamiast w
> bramkarza, to samo Kliszi, ale co tam... przeciez
> mamy SuperCabaja na bramce. Ja pier...
weź nie pier*ol. mądrze powiedział ula na konferencji - to że nie wygraliśmy meczu, to tylko i wyłącznie nasza wina, ale to że go nie zremisowaliśmy, to czyste sku*wysyństwo stefańskiego
ten cap drukował też przy spalonych kiedy Klich strzelił gola NIE BYŁO SPALONEGO a dostał kartkę!!! Jebany.....
[quote=isaac]
idze łyknąć 0,5 czystej...może sie uspokoisz...
CABAJ JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ZAWODNIKÓW MECZU !!!
[/quote]
1. Nie mow mi co mam robic.
2. Konsekwencje i tak poniesie cala druzyna!
Wlasnie ten fakt napawa mnie optymizmem, bo mam nadzieje ze Slusarski i moze jacys inni kopacze ktorzy sie poczowaja
do grania dla Cracovii poucza niektorych ze pewne sytuacje sie WYKORZYSTUJE a do pewnych NIE WOLNO
DOPROWADZAC !!!!!!!
NAWEt kurwa kibice wisly i lechi pisza ze nas przekrecili na interii ja pierdole!!!!!!! cala polska widziala!!!!!! kurwa korupcja trwa dalej......
Brawo dla Pana Ulatowskiego za powiedzenie otwarcie i w konkretny sposób co myśli o tej sprzedajnej mendzie! Kuźwa zawsze nas buce oszukują.
co powiedzial ?
Uspokójcie nerwy, trzeba się zastanowić na spokojnie dlaczego drugi raz z rzędu sędziowie gwizdają ewidentnie przeciwko nam. I to w sytuacjach gdy wszyscy widzą jak jest, na powtórkach widać jak jest, tylko ten czarny $^%* nie widzi. Nie wierze, że to są czyste przypadki...
zapamietac to nazwisko. na imie ma c.h.u.j, na zawiswko stefanski. na pewno nam bedzie gwizdac w krakowie... oby to byl jego ostatni mecz w karierze.
Rafał Ulatowski (Cracovia): Ja wiem, że mogliśmy wygrać ten mecz. Sześć sekund! Sześć sekund, może dłużej przetrzymał Marcin Cabaj piłkę w rękach. Takich sytuacji było więcej przez całą drugą połowę, a arbiter ani razu nie gwizdnął! Nic! Dopiero w 93. minucie, gdy mieliśmy piłkę, Legia cofnęła się na swoją połowę i co? Rzut wolny! A wiadomo, że jak trwoga, to do Macieja Iwańskiego! Czy mam interweniować w tej sprawie? U kogo?! U kogo? Starałem się o przełożenie meczu i nic nie wskórałem.
To, że przegraliśmy, to jest nasza wina, owszem. Aczkolwiek nie w takich okolicznościach, gdzie krew się lała. Zmieniłem trzech zawodników, bo były kontuzje. Jeden ma rozcięty łuk brwiowy. Mogliśmy wygrać ten mecz, bo mieliśmy swoje akcje i mam pretensje, że przegraliśmy to spotkanie, ale nie mogę sobie wybaczyć w jakich okolicznościach straciliśmy te punkty. Futbol to jest gra, w której każdy z siebie daje to, co najlepsze. Mamy dobry zespół i poradzimy sobie w lidze! Pojedziemy na Lecha i będziemy walczyć!
Sędzia był nadgorliwy, ale Cabja tylko pomógł.
http://www.weszlo.com/news/5425
kurwa co on ma cipe na oczach tyle razy sie mylic na korzysc tej kurwy ..... ale teraz tak bedzie cwelka ma nowy stadion to musi wygrywac !! JEBAĆ JEBAĆ pzpn !!
Zna się ktoś DOKŁADNIE na przepisach ? Bo ja pierwszy raz widzę żeby za takie coś dyktowany był rzut wolny pośredni ! Rozumiem że Cabaj mógł dostać za to żółtą kartkę ( w efekcie czerwoną bo już miał żółtą) ale żeby rzut wolny pośredni ????? I skoro uznał że gra na czas to dlaczego nie dostał Cabaj tej żółtej kartki ?
ja pierdole , co za jebana kurwa
w meczu takich sytuacji jest kilka, ale pizda musiała gwizdąć w 94 min.
gdzieś czytałem że diety dla czarnych kurw wypłaca klub. pani krysia na pewno dorzuci teraz parę stówek
żal
Piszą że Iwański nieprawidłowo gola zdobył. Tego już sędziowską menda nie widziała..... Czy takiego technicznego błędu (niepełny obrót piłki) nie można gdzieś kurwa jednak zaskarżyć ?
Jak zaskarżysz jak i tak PZPN jest pod Legią?
Albo im daje przełożyć mecz a nam nie, albo im daje punkty za darmo... Poza tym i tak się czegoś takiego nie uznaje, przykład masz chociażby mecz Anglia - Niemcy.
Scot Napisał(a):
> Zna się ktoś DOKŁADNIE na przepisach ? Bo ja
> pierwszy raz widzę żeby za takie coś dyktowany
> był rzut wolny pośredni ! Rozumiem że Cabaj
> mógł dostać za to żółtą kartkę ( w efekcie
> czerwoną bo już miał żółtą) ale żeby rzut
> wolny pośredni ????? I skoro uznał że gra na
> czas to dlaczego nie dostał Cabaj tej żółtej
> kartki ?
jest coś takiego: rzut wolny pośredni
jeżeli bramkarz we własnym polu karnym przez czas dłuższy niż 6 s kontroluje piłkę w swoich rękach zanim pozbędzie się jej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)