Do kurwy nędzy tylko my możemy mieć takiego pecha! Przegrać kurwa wygrany mecz ja pierdole! zaraz coś rozpierdole
-
-
16.08.2010 18:45 Legia Warszawa - Cracovia
Frajerska porażka kolejna niestety:/
SAMi żeśmy przegrali ten mecz i tyle kurwa w temacie
I jak tu nie rozwalić monitora? JA sie curwa pytam czy my mamy pecha, nie mamy umiejetnosci czy ktos tu nas przekreca?
zlodzieje uwierzyc nie moge!!dlaczego tak pchaja do przodu te kurwy warszawskie!!
Dobry mecz ale trzeba koniecznie kupić lepsze gumki do getrów Cabajowi :)
Sami ten mecz przegraliśmy.
Przegrywamy bo zawsze strzelamy bramke a potem sie cofamy . Dudzic nie wykorzystuje sytuacji a Cabaj ktory bronil w tym meczu naprawde dobrze . Tyle ze grał na czas (ale broniąc wyniku??) zamiast spróbować zdobyć bramkę
No kurwa mecz wygrany był ... Dudzić :/:/:/ tyle setek miałeś !!
A sędzie cewl ! !
Po prostu kurwa mać nie wierze ... Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek oglądał mecz i żeby w takiej sytuacji sędzia dał wolny pośredni, jeszcze w 94 minucie.... Pzpn Pzpn jebać jebać pzpn ... a tej ku.rwie legii nie długo szczęście się skończy !!!
łzy cisną się w oczy i tyle
To jest skandal ten mecz!
1) Ślusarski dostaje podanie sam na sam w pierwszej połowie - spalony
2) Klich strzela bramkę w drugiej połowie, sędzia dyktuje spalonego i żółta kartka dla Klicha
3) To już jest ewenement na skalę światową to co sędzia zagwizdał w 94minucie
Jebane chuje, pierdolona sędziowska mafia
S...y warszawskie.
I tyle w tym temacie.
Od kiedy to za takie opóźnianie wznowienoia gry przysługuje rzut wolny. Najwyżej kartka żółta dla bramkarza.
Zdrowo popierdolerni sędziowie..
tez mi sie nie chce wierzyc.
czuje sie jakby mnie ktos maczuga palnal.
chuj.
skutecznosc slaba, gra z poswieceniem , walka, dokopiemy im u nas.
dzieki Pasy za walke.
legia robi kupe a pzpn liże jej dupe!!!
Ja to jednak zwalam na Cabaja. Ptrzytrzymywal juz pilki w I polowie nie wiem po co bo to my stwarzalismy wiecej sytuacji. Dostal zolta kartke za przebiegniecie polowy boiska nie wiem na chuja (pewnie na czas) on to zjebal bojest nieodpowiedzialny a pomyslec ze to mogl byc jego najlepszy mecz od lat.
Ejj przecież były spalone, kórych nie było tak na prawdę i po tym musiała być bramka!!! Co sędzia podwórkowiec się przestraszył, że taki duży stadion i że ojropa dla legii i trza im gwizdać na plus???? ale mnie wkurw bierze!! chłopaki nie zagrali źle! Idę się najebać dobranoc.
Marcin już miał żółtą, więc sędzia wybrał "mniejsze zło"
ten mecz musieli wygrać, nawet komentatorzy do końca trzymali kciuki za Legię.
ale wielkie brawa dla drużyny.
i ponawiam apel: NAPASTNIKA i to tej klasy co nasz murzynek.
wtedy bijemy się o pudło. gramy na prawdę dobrze.
Wypuszcza się piłke z rąk i wybija z ziemi. Czy Cabaj tego nie potrafi ? Przepis jest przepisem i on go złamał.
Panie i Panowie początek mamy równie udany jak ostatnio : ) DWA mecze, DWIE porażki. Od powrotu do ekstraklasy przegraliśmy z legia 9 razy także na ludziach oglądających ekstraklase nie robi to na pewno żadnego wrażenia.
A tak na marginesie to tymi wynikami zmniejszamy sobie frekwencję na nowym stadionie. Jest niestety sporo osób, które nie pójdą na mecz drużyny walczącej o dolne rejony. Bo jak nie wygrać w piątek i dzisiaj to KIEDY...
a jeszcze dodam do poprzedniego postu o Cabaju ze wejscie Łuczaka w takim momencie jest dla mnie nie zrozumiałe. I tak Ulatowski przygotował tę drużynę świetnie to że Dudzic ma krzywą nogę to nie jego wina..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)