Pierwszy z dwóch meczy przy SS przed powrotem na Kałuży.
Mobilizujemy się panowie i panie, bilety już w sprzedaży.. jeszcze nieco ponad 2 tyg. i widzimy się w Hucie :)
-
-
13.08.2010r. 17:45 CRACOVIA - Śląsk Wrocław
Bilecik zakupiony!!!TYLKO PASY!!!
A jakie to bilety papierki zwykłe czy te elektryczne??
RTX Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jakie to bilety papierki zwykłe czy te
> elektryczne??
gazowe
A mi tak wypada ,ze wlasnie na tym meczu bede..... niestety tylko ten mecz "zalicze" w tym roku (chyba)- ale zawsze jakims wsparciem z zagranicy bede:)
gramy z jednym z glownych kandydatow do spadku w moich oczach wiec bedzie zwyciestwo zdecydowane
w koncu ruszymy lige z kompletem punktow a potem juz poleci z rozpedu ... !
amen.
z nec grali ladnie i 1-1 wiec u nas może bedzie lepiej niż w tamtym sezonie
Mam nadzieje że w dniu meczu bilety będą sprzedawane pod stadionem hutnika
Beda i 4 tys ludzi bedzie je chciało nabyć. Masz dwa tygodnie czasu zeby kupic bilet na oba mecze na SS, a myslisz o kupowaniu ichbw dniu meczu?
U nas sie nic nie zmieni!
STC_Piotrek Napisał(a):
> Beda i 4 tys ludzi bedzie je chciało nabyć. Masz
> dwa tygodnie czasu zeby kupic bilet na oba mecze
> na SS, a myslisz o kupowaniu ichbw dniu meczu?
>
> U nas sie nic nie zmieni!
wczoraj mowili w kronice ze 8 tys bedzie chcialo je nabyc. Wię prosze mi tu nie oklamywac kolegi tylko poinformowac go azeby nabyl sobie bilet na Wielickiej:) Inaczej niestety bedzie musial stac w kolejce ktora bedzie sie ciągla az pod Plac Centralny....a to w dzisiejszym Fakcie przeczytalem!
Do STC_Piotrek , mieszkając 120 kilometrów od Krakowa nie znając tam nikogo pozostaje mi jedynie nabyć bilet w dniu meczu
A ja w piątek bede miał grafik z pracy na miesiąc sierpień. Aż się boje mysleć co bedzie jak nie będe miał wolnego 13 sierpnia:(. Pozostaje sie wymienić z kumplami w robocie... Uff i znowu kombinowanie przez najblizsze miesiące. Ale cóż się nie robi dla PASÓW:)
Dla mnie termin dobry , później fajnie z wyjazdami tyle , że problemy z zamianami się porobiły , ale karnet kupie co zrobić .
Mamy czterech reprezentantów a przy takiej ilości Cracovia napewno będzie walczyła o zmiane terminów meczów z cwelką i sląskiem!!!
Ja myślę że i tak nam meczy nie przesuną.. tak więc kupować bilety na 13.08 !!! TYLKO PASY!
Oby zmienili terminy meczów
jak nam przesuną kolejną kolejkę to my nigdy nie skończymy tej ligi.
Oby nie przenieśli człowiek już bez meczu wytrzymać nie może.
Swoją drogą Majewski robi to specjalnie.
mecz ze sląskiem na niedziele, a z legia na środe i po problemie :)
Kojo Napisał(a):
> mecz ze sląskiem na niedziele, a z legia na
> środe i po problemie :)
hehe tak to może być :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)