dzieki :*
(jak na zlosc info na oficjalnej sie pojawilo :D )
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Otwarte są dziś kasy biletowe pod stadionem?
A po co? Jeszcze by ktoś mógł łatwiej bilet kupić :(
Swoją drogą czytanie oficjalnej nie boli aż tak bardzo ;)
taternik Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ja też mam pytanko. > Było wcześniej pisane, że jak się ma karnet > np. na B to nie da się kupić biletu na rodzinny. > W poprzedniej rundzie dało się bez problemu, > rezygnowało się z karnetu. > Na początku rundy napisane było w tym wątku, > że już się tak nie da. Orientuje się ktoś czy > to się zmieniło?
Niestety nie da się. Chciałem zabrać rodzinkę (żona i 2 dzieci) na mecz z Ruchem, żeby młodszy syn zobaczył Pasy w ekstraklasie ale niestety nie wpuszczą mnie na sektor rodzinny gdyż posiadam karnet na inny sektor !!! Totalna paranoja. W ten sposób wykupienie karnetu z automatu wyklucza zabranie rodziny na mecz ! No chyba że kupiłbym im 3 bilety na mój sektor ale oczywiście nie koło mnie (bo te są zawyczaj zajęte), na dodatek po 200 zł każdy (takie są ceny na pojedyczne bilety na VIP). Czy na pewno nie da się nic z tym zrobić ?
Pewno by sie dalo ...tylko goraco jest, komu sie chce co robic :)
ps. na mozliwosc kupienia biletu przez neta czekamy juz chyba ze 2 lata ..ale spoko ... poczekamy kolejne 2 :)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pewno by sie dalo ...tylko goraco jest, komu sie
> chce co robic :)
Dzisiaj było troszke chłodniej wiec kto wie... :)
> taternik Napisał:
> --------------------------------------------------
> Ja też mam pytanko. > Było wcześniej pisane, że jak się ma karnet np. na B to nie da się kupić biletu na rodzinny.
wilk2007 Napisał(a):
> Niestety nie da się. Chciałem zabrać rodzinkę (żona i 2 dzieci) na mecz z Ruchem, żeby młodszy syn zobaczył Pasy w ekstraklasie ale niestety nie wpuszczą mnie na sektor rodzinny gdyż posiadam karnet na inny sektor !!!
I to są właśnie takie drobiazgi które składają się na syf w jakim tkwimy.
Dlaczego wizyta na meczu CRACOVII nie może kojarzyć sie z czym przyjemnym?
Przez niemożność rozwiązania takich spraw "fachowcy" i "profesjonaliści" pokazują
w jaki sposób są "lepsi" od osób zaangażowanych emocjonalnie
Korporacyjny Syf
raf_jedynka Napisał(a):
> > taternik Napisał:
> >
>
> > Ja też mam pytanko. > Było wcześniej pisane,
> że jak się ma karnet np. na B to nie da się
> kupić biletu na rodzinny.
>
> wilk2007 Napisał(a):
> -----
> > Niestety nie da się. Chciałem zabrać
> rodzinkę (żona i 2 dzieci) na mecz z Ruchem,
> żeby młodszy syn zobaczył Pasy w ekstraklasie
> ale niestety nie wpuszczą mnie na sektor rodzinny
> gdyż posiadam karnet na inny sektor !!!
>
> I to są właśnie takie drobiazgi które
> składają się na syf w jakim tkwimy.
> Dlaczego wizyta na meczu CRACOVII nie może
> kojarzyć sie z czym przyjemnym?
>
> Przez niemożność rozwiązania takich spraw
> "fachowcy" i "profesjonaliści" pokazują
> w jaki sposób są "lepsi" od osób
> zaangażowanych emocjonalnie
>
> Korporacyjny Syf
A czegoś chciał od Komar(ch)a i bandy informatyków???
8 dni później
nie dogrzebalem sie niczego na oficjalnej (bijcie jeslim slepy) wiec spytam:
jest cos wiadomo na temat terminu uruchomienia strefy kibica, kupna biletow przez internet etc etc ?
na razie nie, podobno za 5 tygodni coś ma być :)
:)
Nie ma co pytać wiadomo, że za 5 tygodni będzie. Wszyscy to już wiedzą.
16 dni później
Orientuje się ktoś jaka pula biletów na trening Włochów będzie dostepna w POK przy Kałuży?
ponad 10 tys
Bzdura. 10 000 jest wszystkich ogólnodostępnych wejściówek z czego tylko jakas część będzie w POK przy Kałuży 1.
[quote="MKS Cracovia"]
Mistrzostwa Europy w Polsce i na Ukrainie zbliżają się wielkimi krokami. Mecz otwarcia już 8 czerwca, ale zanim to nastąpi, najpierw najlepsze drużyny Europy zameldują się w swoich ośrodkach treningowych. Na stadionie Cracovii pojawi się reprezentacja Włoch, która 5 czerwca przeprowadzi otwarty dla kibiców trening. Jak wejść na taki trening, co trzeba zrobić? Zapraszamy do lektury!
Włosi zameldują się w Krakowie 5 czerwca (wylądują o 17:25 na Balicach) i w tym też dniu przeprowadzą otwarty dla kibiców trening, który odbędzie się na stadionie Cracovii o godzinie 19:00. Jeśli Włosi wyjdą z grupy (zmierzą się w niej z Hiszpanią, Chorwacją i Irlandią), to według przepisów UEFA będą mogli otworzyć kolejny trening.
Wejściówki na otwartą sesję treningową Squadra Azzurra będą bezpłatne i okereśloną ich pulę będzie można zdobyć w Punktach Obłsugi Klienta przy stadionie Pasów. Punkty kasowe będą otwarte 2,3,4 i 5 czerwca od godziny 12:00
Dystrybucja biletów będzie prowadzona od 2 do 5 czerwca, chyba że wcześniej (czyli przed 5 czerwca) zabraknie wejściówek. Zaznaczamy równocześnie, że sposób dystrybucji biletów określa spółka Euro 2012 (dla wszystkich stadionów w Polsce, na których będą się odbywały otwarte sesje treningowe), a nie MKS Cracovia SSA, dlatego też fani Pasów nie mogą liczyć na żadne przywileje przy uzyskiwaniu biletów.
UWAGA!!! Jedna osoba może nabyć w POK-u tylko 2 bilety - będzie obowiązywać zasada "kto pierwszy, ten lepszy"! Nie jest wymagana rejestracja, nie ma potrzeby wykonywania także zdjęcia biometrycznego. Karta Kibica Cracovii nie upoważnia do wejścia na stadion w czasie oficjalnej sesji treningowej reprezentacji Włoch!
Bilety będą także dostępne w Krakowskim Biurze Festiwalowym oraz Centrum Obsługi Ruchu Turystycznego na Powiślu.
Wszystkich kibiców, którzy będą uczestniczyć w treningu reprezentacji Włoch, prosimy w imieniu włoskiej federacji o ubranie biało-niebieskich barw. Sprawmy, by Squadra Azzurra poczuła się w Krakowie jak u siebie w domu!
MKS Cracovia SSA
[/quote]
sorry nie doczytałem, że w POK, napisałem liczbę wszystkich wejściówek...
4 dni później
Są jeszcze wejściówki ??
som
TYLKOTOVIA Napisał(a):
> Są jeszcze wejściówki ??
Nie ma.
Jak nie ma?
Jak są.
Tyle że na allegro.:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)