Panowie na Wielickiej mozna kupic bilecik ? i jak w sobote tam maja otwarte ?
thx z gory ... :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ludziska czasem mozna zajrzec na oficjalna...
[email]http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/bilety_na_niedzielny_mecz_z_gksem_tychy[/email]
komentarz zbedny ;) ale thx
Bilety na hokej sprzedają się jak świeże bułeczki.
Kolejka do budki po bilet na Lecha około 30 osób.
NIEDZIELA BĘDZIE DLA NAS !!!
Na Wielickiej ok 12 zero kolejek. Choć pan mówił ,że bileciki na hokej schodzą nieźle :)
stoje pod budka jakies 20min podono bilety na hokej w jednej kolejce, juz prawie pod okienkiem a pani mowi, ze bileciki na hokej to w sklepiku hahaha ale tam juz szybciutko poszlo ;) na lech kolejka spora , po karnety kilka osob i nawet troche do zdjecia
Noto dzisiaj sie zacznie. Ludzie zasowac po bileciki i karnety.
O godz.12kolejka na ok.40 osob.
Ponoć tylko 500 wejściówek zostało na hokej
Jakubek zaciera ręce....
może dodrukują i będzie nadkomplet :D
Jak tam sytuacja pod kasami?
Na Kałuży o godzinie ok. 16:00 po bilety kolejka z 10 osób i z 15 wyrabialo zdjecie biometryczne...
16: 45 - pod budkami kolejka do zdjęcia na jakieś 30 osób. Na B nie ma już praktycznie miejsc; na A pojedyncze w trzech pierwszych rzędach. Pani z okienka odpowiedziała na moje pytanie,że poszło ponad 6500 biletów.
W RB: ruch jak nigdy; resztki biletów na hokej były, udało się nawet kobiece jeszcze kupić; ludzie dzwonią i pytają o bilety często.
17:40 Kolejka po bilety na piłke ok. 15 osób, do zdjęcia podobnie
Na hokej kończyły się bilety w Red Box-ie
Nie chce mi się czytać czy ktoś już na to odpowiedział ale dziś koło 18 kupowałem bilet i chciałem od razu kupić na Koronę ale... w tej rundzie jest to niemożliwe. Ciekawe czemu... na jesieni się dało
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie chce mi się czytać czy ktoś już na to
> odpowiedział ale dziś koło 18 kupowałem bilet
> i chciałem od razu kupić na Koronę ale... w tej
> rundzie jest to niemożliwe. Ciekawe czemu... na
> jesieni się dało
Ja jak kupowalem na mecz z legia to od razu kupilem sobie na Lecha,w sumie bez zadnych problemow...
wiec co 2 tygodnie temu mozna bylo a teraz nie mozna??
Mam pytanie ojciec miał wcześniej karnet, teraz kupił sobie bilet na mecz z Lechem i na bilecie brakuje kodu kreskowego.. ten bilet jest naładowany na karte czy jak?
z góry dziękuję ;)
naładowany na kartę
gimli Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na B nie ma już praktycznie
> miejsc; na A pojedyncze w trzech pierwszych
> rzędach.
Już kilka razy czytałem takie informacje tutaj na forum a później przy okienku w kasie okazywało się co innego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)