Zawsze mnie zastanawiało dlaczego połowa od ul. Kałuży jest bardziej popularna wśród kibiców i zapełnia się najszybciej?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
może dla tego że nie trzeba obchodzić stadionu, żeby wejść, większość przychodzi od strony Hotelu.
Wróciłem właśnie z pod stadionu bo kupiłem dwa bilety dla kumpli i powiem Wam że jest pięknie:)Sektor H 1 h2 sprzedany w całości sektor H3 masz jeszcze sporo miejsc ale kolejka która się utworzyła robi wrażenie:)Zapełnimy cały stadion jestem tego w 100% pewien!!Dziś na 18:20 na doping a w sobotę WIELKIE ŚWIĘTO WIELKIEJ CRACOVI!!!!
ludzi do zdjecia jakies 20 o godzinie 13:40
Jaka jest sytułacja na sektorze D bo jutro rano jade po bilet i mam nadzieje ze kupie bilet?
ja jutro jade po 4 ;> i zaczynam sie delikatnie martwic ;>
Radzę się pośpieszyć :) ja właśnie wróciłem i cały czas ludzie kupują bileciki :)
Robi się bardzo tłoczno pod kasami.A to tylko czwartek. :)
właśnie wróciłem, ludzi masa;) aż miło patrzeć;)
Cracovia To My!
Tak to wyglądało dzisiaj cały czas mniej więcej od 14 do 16.
[img]http://img299.imageshack.us/img299/7853/img1444800x600.jpg[/img]
Tak mniej więcej wczoraj wieczorem było . Ma ktoś info ile jest sprzedanych karnetów i wejściówek na mecz ?
bardzo dobrze się dzieje.... ja nawet uciekam z wesela żeby iść na mecz..... oczywiście po meczyku powrót na weselisko....
Jeśli ktoś wie to mógłby napisać czy dużo jest jeszcze wolnych na D ?:)
na D jest 70% zajęte miejsc,zostało 30%
riquelme Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na D jest 70% zajęte miejsc,zostało 30%
Hmmm. A może 70% zajęte a 50% wolne :)
D 2 cały zajęty , Stania w kolejkach po zdjęcie ok. 1h +/-
dziś o 18.15 kupowałem bilet na sektor B, i powiem tylko tyle ze na miejsca wzdłuż boiska tylko zostały wolne te w pierwszym rzedzie,reszta wszystko zajęte, ogólnie to praktycznie zostały tylko wolne miejsca na łukach i za bramkami,a tu jeszcze piątek jutro...tak ze jak ktoś przyjdzie w sobote to zeby sie nie zdziwił ze nie kupi już biletu..."A BĘDZIE WIĘCEJ ,A BEDZIE LUDZI MASA"
czy wie ktoś moze jak sytuacja na SEKTORZE E ???
Meldunek z godziny 19.00
W kolejce do zdjęcia ponad 100 osób.
Dzisiaj to non stop kolejki!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)