I zapewne 3 pierwsze rzędy przy ogrodzeniu, które można kupić praktycznie na każdym sektorze oprócz F i H. Przynajmniej dwa dni temu tak było jeszcze na E i G i B i A, o D nie mówię.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ma pytanie . Czy żeby iść na sam mecz można wyrobić sobie samo zdjęcie. Jeżeli tak to czy to kosztuje tyle co karta kibica ?
nie wyrobić,a zrobić...tak - można...karta jest niepotrzebna do wejścia na stadion
ale to tez kosztuje 10 zł tak jak w przypadku karty kibica ?
nie, nic nie kosztuje
Pisałem to w głosie z trybun w temacie o biletach, ale powtórze i tutaj.
Mam prośbe do osób niemających jeszcze biletów z Krakowa i z okolic, którzy wybierają się na otwarcie stadionu, a mają możliwość kupić bilet jutro albo w piątek. Nie zostawiajcie tego na sobote. W sobote zjedzie się spora grupa ludzi z odleglejszych miejsc, która nie miała żadnych możliwośći wcześniejszego kupna biletów głównie przez obowiązek zrobienia zdjęcia. Nie utrudniajcie im sprawy dużymi kolejkami.
Sami widzicie jak jest. Jedni przylatują, inni mają ponad 200 albo 500 km.
Z dobrego źródła wiem ,ze tylko dzis poszło ponad 1000 biletów.
O frekwencję nie ma się co martwić.
Martwmy się o grę naszego wunderteamu
[quote="Wygraj bilety na uroczyste otwarcie stadionu Cracovii! Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Kiedy poprzednio Cracovia rozpoczęła sezon od sześciu z rzędu porażek ligowych? Podaj sezon i nazwisko (lub nazwiska) trenerów, którzy wówczas prowadzili zespół. Odpowiedzi przysyłajcie na adres: sport@firma.interia.pl w temacie wpisując \"Konkurs-Cracovia\"."]
[/quote]
[url=http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/wygraj-bilety-na-mecze-najstarszego-klubu,1535137,812][www.interia.pl][/url]
Ha ha, ale się uśmiałem. Kawalarze...
ja dzisiaj byłem wieczorkiem kupić karnet tak około 19 .
Spora grupka ludzi była , stałem ponad godzinę wszystko załatwiłem po 20:30 .
Nie ma co się martwić o frekwencje , jak ktoś nie kupił to niech jak najszybciej pędzi pod stadion i cyka zdjęcie .
!!!
Rozumiem, że jeśli pojawię się w Krakowie rano to mogę już o 8.00 w punkcie przy stadionie przejść cały proces od fotki do zakupu biletu, tak?
W tej interii to jakieś zakompleksione pieski pracują...
pytam oczywiście o sobotę
tak Sanczo
Jak pieski to skąd znają odpowiedź? :) Spokojnie to pytanie to sobie najstarsi pasiacy zadają. Nie ma co komu pochopnie od piesków ciupać.
Robinksc, a nie mogli zadać pytanie np. na ile Cracovia zdobyła Mistrzostw Polski, czy jakim imieniem jest nazwany stadion Cracovii???
Pytanie dla mnie z dziwych.
a Pilch, Miecugow,Makłowicz,Kennedy, Mazan, i inni beda?
oni tez musza zrobic sobie zdjecie? :)
mariusz- skąd ta pewność,że w sobotę spokojnie będzie można zakupić bilet, oświeć mnie proszę.
Tak jak pisałem wczoraj, dzisiaj można było jeszcze w miarę spokojnie zakupić bilety (poszło prawie 1300), ale jutro i pojutrze ruszą Ci co czekali ze zrobieniem zdjęcia na ostatnią chwilę i Ci, którzy jeszcze nie odebrali karty.
Inna sprawa,że dystrybucja biletów wreszcie wygląda tak jak trzeba, zdjęcia i bilety zarówno od Kałuży jak i od Kraszewszewskiego.Elegancko.
Przyjaciele z GKS TYCHY też dzisiaj przyjechali kupować bilety przewidując,że w sobotę może być za poźno.
wlasnie, na jaki nr telefonu moge zadzwonic w piatek pod koniec dnia zeby zapytac czy jeszcze sa biletyi i czy jest sens przyjezdzac?
mam nadzieje ze atmosfera nadrobi za forme naszych chlopakow, stadiony kameralne maja to do siebie ze mozna na nich zrobic naprawde zajebista atmosfere, wiele lepsza niz na wiekszych swiecacych pustkami, z gorsza akustyka lub marudnymi kibicami
i moze wlasnie atmosfera i tanie bilety, jesli jeszcze nie gra Pasow, zdobedzie nam troche widowni na przyszlosc, ludzi ktorym bedzie sie tam podobalo
mam nadzieje ze nogi beda sie uginaly druzynom, ktore beda do nas przyjezdzac :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)