Po 12 dzisiaj byłem obok stadionu. Około 20-30 osób stało w kolejce. Dzisiaj kasy czynne do 20. Nie powinno być źle z frekwencją. Chyba wracamy po proteście na właściwe tory.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Są jakieś dane o ilości sprzedanych karnetów/biletów, poza tymi z TT o ok. 5 000?
Na pewno karnetów już jest o jeden więcej bo właśnie zakupiłem...
Jeżeli stadion liczymy na 14500 to na ten moment sprzedaliśmy 5640 miejsc ?
Mnie wychodzi teraz kolo 6 000. Jutro pewno z 1,5 tys i będzie pewno koło. 7500.
A jak to sprawdzacie to wypełnienie stadionu ?
Można szacować nic więcej, od pojemności danego sektora odejmujesz wolne miejsca no i masz.
Stadion ma w tej chwili ~13500 miejsc dostępnych do sprzedaży
jutro panowie mamy minimum 10k
ladny sektor D
mimo wszystko na kolejnym meczu u siebie stawimy sie w jeszcze wiekszej liczbie. Troszke nam czau zabraklo bo akcja ruszla ciut za pozno.
Brawo Pasiacy!
Akcja ruszyła a czas nie ma tu znaczenia. Chcemy pełnego stadionu zawsze a nie na najbliższych dwóch meczach!
Na marginesie mam problem z przebukowaniem karnetu :D.
- Edytowany
"A jak to sprawdzacie to wypełnienie stadionu ?"
Kupujesz bilet przez internet mając konto i wybierając sektor widnieją wolne miejsca. Porównujesz z pojemnością danych sektorów i szacujesz. :)
PS. W typerze coś źle policzyłem, bo na D było więcej miejsc niż podano w pojemności. ;)
jak patrze na miejsca na stadionie, to wstyd mi ....żenada, dzien do meczu a młynek albo młynuś ...szkoda pisac.
[quote='kinder' pid='1361986' dateline='1549672198']
jak patrze na miejsca na stadionie, to wstyd mi ....żenada, dzien do meczu a młynek albo młynuś ...szkoda pisac.
[/quote]
Dlatego karnety z akcji "twitterowej" będą właśnie na D, żeby w końcu młyn wyglądał konkretnie
Na młynie zawsze była garstka karnetowiczów.
Dzisiaj wszystkie osiedla i FC ruszą także będzie moc na D zobaczysz!!!
kolejki i wchodzenie w 20 min na mecz jak tak wszyscy ruszą po bilety ::D Tu braknie tuszu , tu drukarka nie działa tam się coś zawiesi i będzie jak zawsze.
Sadix,nie bądz takim pesymistą,jak wszystko po mało się polepsza to i może drukarki zaczną pracować tak jak powinne.
Widze ze system sprzedazy biletow dziala jak nalezy.... znaczy nic sie nie zmienilo... :) dalej ktos na moim peselu kupuje sobie bilety :D Bylem poprawialem mialo byc sprawne... Widac ze odyyyebali kawal dobrej roboty :)
Coz...ogladne w TV :)
Powoli widzę schodzą bileciki, ale np. sektor B1 jako jedyny cały wykupiony.
[quote='KruszynaKSC' pid='1362006' dateline='1549704001']
Widze ze system sprzedazy biletow dziala jak nalezy.... znaczy nic sie nie zmienilo... :) dalej ktos na moim peselu kupuje sobie bilety :D Bylem poprawialem mialo byc sprawne... Widac ze odyyyebali kawal dobrej roboty :)
Coz...ogladne w TV :)
[/quote]
w Takich sytuacjach musisz mieć rezerwowy pesel na kogoś z rodziny ! na meczu musisz być dzisiaj, bo to obowiązek ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)