,.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ta znizka nie obowiazuje kupujac przez internet? Bylem na legi a mimo to zakupilem bilet normalnie za 24 zl na leczna
tak, gdzieś pisało, że tylko przy kupnie w pok-u po okazaniu biletu na 7egię
a działa wam strefa kibica?, bo ja za cholerę nie mogę kupić biletu, strona się nie ładuje.
Nie działa ,od wczoraj o tym piszą.
6 dni później
Mam pytanie , POK pod stadionem jutro ( sobota ) jest czynny ? jeśli tak , to w jakich godzinach ??
w weekendy z reguły jest od 10 do 16
Może ktoś się orientuje - przed sezonem kupiłem karnet na obie rundy zasadnicze tzw.długi. Czy teraz mogę dokupić karnet na rundę finałowa?
Co z ta strefą kibica? 8-) dalej nie działa
23 dni później
Mam pytanko odnośnie zakupu biletu na strefie kibica.
Zawsze mam karnet do końca, ale w tym roku wyszło tak, że miałem tylko do końca rundy zasadniczej.
Zakupiłem wczoraj bilet na Niedzielę przez strefę kibica i rozumiem, że po dokonaniu tego zakupu, bilet mam nabity na kartę kibica w tym momencie?
Nic więcej nie muszę robić, nigdzie chodzić za tym biletem itd.?
Z góry dzięki.
Masz juz nabity na kartę, nic nie trzeba wuecej
Znajomi chcą przyjechać pierwszy raz na mecz. Jak teraz wygląda sytuacja ze zdjęciem i rejestracją?
... a jak wygląda sytuacja ubezpieczenia kibiców na stadionie Cracovii, od nieszczęśliwych wypadków? (licho nie śpi)
Wie ktoś jak jest z wejściem na sektor B dziecka 4 lata ma trzeba bilet kupować czy może na karnet ze mną ?
Znajomy ma starsze i ostatnio w kasie powiedzieli, że spokojnie na rękach może z nim wejść. Nawet bez rejestracji w bazie.
Dziękuję
a co jest jesli zgubilem karte kibica a wiadomo ze bilet jest na nią nabijany,wejde normalnie na bilet bez karty?
Musisz jechac i poprosic o bilet z kodem kreskowym,
Jak zgubiles KK na amen, to blokujesz starą i wyrabiasz nową jeśli chcesz.
test
Jak to jest? Bilet na Lecha (sektor B) kupowałem w kasie, bo akurat byłem w mieście, zapłaciłem 24 złote. A teraz w strefie kibica za bilet na ten sam sektor na Lechię chcą ode mnie 30 zł. Bilety przez internet droższe niż w kasie? Myślałem, że takie kuriozum to tylko do kolejki na Kasprowy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)