Tak wygląda na tą chwile liczba sprzedanych biletów na mecz z Legią:
Takiej liczby sprzedanych biletów na tyle dni przed meczem to dawno nie było. Najlepsze miejsca praktycznie już wykupione smiling smiley
i1 276
i2 474
i3 319
i4 297
a1 35
a2 116
a3 402
b1 449
b2 302
b3 113
b4 58
d1 141
d2 81
d3 119
d4 36
e1 146
e2 297
g1 251
g2 26
f1 15
f2 140
f3 200
f4 187
h1 149
h2 30
h3 1
vip 110
suma 4770
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Tak wygląda sprzedaż biletów na Legię na ten moment:
Witam, chciałbym zabrać tate na jego pierwszy mecz, orientuje się ktoś czy moge mu kupić bilet, a on w dniu meczu zrobi sobie zdjęcie?
Witam, chciałbym zabrać tate na jego pierwszy mecz. Orientuje się ktoś czy mogę mu kupić bilet, a on dopiero zdjęcie zrobi w dniu meczu?
Witam, chce wziac tatę na jego pierwszy mecz. Czy mogę mu wczesniej kupic bilet a w dniu meczy zrobi zdjęcie?
Chcę zabrać na mecz z lampucerą Ojca (pierwszy raz). Czy żeby kupić Mu bilet musi mieć zrobione zdjęcie i być w bazie kibiców czy to jest już nie potrzebne?
Witam, chcialbym wziac tatę na jego pierwszy mecz. Czy mogę mu wczesniej kupic bilet a w dniu meczu zrobi sobie zdjęcie?
Wiem , że juz było ale mimo wszystko pytam: dwóch znajomych będzie pierwszy raz na meczu( dosłownie parę minut przed pierwszym gwizdkiem mogą być przy stadionie), aby uniknąć kolejek chciałbym im kupić bilety, zapewne sie nie da bo bilet z tego był nabijany konkretnie na osobę ale zapytać nie zaszkodzi , bo moze sie coś zmieniło w temacie:
Czy można to zrobić bez ich wczesniejszej rejestracji?
Czy nadal trzeba robić zdjecie?
Witam, chcę zabrać tate na jego pierwszy mecz. Czy jeśli kupie mu wcześniej bilet może zrobić zdjęcie w dniu meczu?
Hop.. pytanko..jest opcja zakupu biletu na mecz przez internetową strefę kibica dla osoby która nie posiada karty kibica??
Ja z takim zapytaniem , czy jest szansa przebukowac bilet bo mój znajomy jednak nie da rady się wybrać a mam jeden wolny bilet na D i mogę go odsprzedac jeśli jest taka możliwość
Mam bardzo ważne pytanie , ponieważ mój znajomy kupił bilet na mecz Ale nie może iść czy jest szansa go przebukowac na kogoś innego , i tu pojawia się jeszcze jedno pytanie czy ktoś byłby chętny go odkupić ( w sensie nie trzeba nic zarobić byle za bilet się zwróciło ) sektor D
Mam 7 letniego siostrzeńca, jak podejdę z nim do POKu to bez problemu go sam zarejestruje czy muszę mieć jakiś dokument?
19 dni później
Strefa już nie działa...
Czy tylko u mnie nie działa strefa kibica?
.
Szkoda. Ludzie nauczyli się, że kupuje się bilety za pięć dwunasta. Pewno przeciążona padła.
50% zniżki na Leczna obowiązuje tylko na ten sam sektor na którym byłem na L?czy można wybierać ?
Orientuje sie ktos czy zniżkę 50% mam do wykorzystania tylko na sektor na którym byłem na Legii czy obowiązuje na cały stadion?
Na cały stadion. Ja byłem na F3, kupiłem na I i dostałem 50% zniżkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)