Czy orientuje się ktoś ile kosztuje bilet dla dziecka małego na sektor B w dniu meczu. Dzięki.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Czy emeryt musi wyrobić zdjęcie w BOK-u, aby kupić bilet?
Czy emeryt musi wyrobić zdjęcie w BOK-u, aby kupić bilet.?
Czy emeryt musi wyrobić zdjęcie w BOK-u, aby kupić bilet .
.
emeryt
emeryt./
Orientuje się ktoś ile kosztuje bilet dla dziecka małego na sektor B w dniu meczu. Dzięki.
Czy emeryt 73 lata musi przed kupieniem biletu zostać "przeskanowany" w BOK-u?
4 dni później
[b]Po co cała akcja marketingowa o karnetach, skoro nie da się ich wyrobić przed meczem?![/b] Kolejka zablokowana na 15 minut, bo SYSTEM NIE DZIAŁA i karnetu kupić się nie da. Podobna sytuacja u kobiety z dzieckiem przede mną.
Pomijam fakt, że musiałem zapłacić 30zł za bilet na A (prawie 25% ceny karnetu), ale czemu w tym klubie jest takie dziadostwo?! Nie pierwszy raz dzieją się takie rzeczy, ale nic się nie zmienia. Dziwić się, że frekwencja jest niska (nie mówię o dzisiejszym meczu), skoro sporo kibiców czeka do kasy przez 45 minut.
Piłkarsko 3 miejsce, organizacyjnie dalej DZIADOSTWO (vide: murawa, system biletowy). [b]I proszę nie pisać, że mogłem kupić w tygodniu, bo ktoś wymyślił, że kasy są otwarte do 18[/b]
Nie obędzie się bez maila do odpowiedniego działu w Cracovii.
[b]Po co cała akcja marketingowa o karnetach, skoro nie da się ich wyrobić przed meczem?![/b] Kolejka zablokowana na 15 minut, bo SYSTEM NIE DZIAŁA i karnetu kupić się nie da. Podobna sytuacja u kobiety z dzieckiem przede mną.
Pomijam fakt, że musiałem zapłacić 30zł za bilet na A (prawie 25% ceny karnetu), ale czemu w tym klubie jest takie dziadostwo?! Nie pierwszy raz dzieją się takie rzeczy, ale nic się nie zmienia. Dziwić się, że frekwencja jest niska (nie mówię o dzisiejszym meczu), skoro sporo kibiców czeka do kasy przez 45 minut.
Piłkarsko 3 miejsce, organizacyjnie dalej DZIADOSTWO (vide: murawa, system biletowy). [b]I proszę nie pisać, że mogłem kupić w tygodniu, bo ktoś wymyślił, że kasy są otwarte do 18[/b]
Nie obędzie się bez maila do odpowiedniego działu w Cracovii. (koniec żalów, cieszmy się wynikiem)
aaaaa
Nie obędzie się bez maila do odpowiedniego działu w Cracovii. (koniec, cieszmy się wynikiem)
Nie obędzie się bez maila do odpowiedniego działu w Cracovii.
aaaa
a
a
19 dni później
Do meczu z Legią jeszcze tydzień, ale zainteresowanie biletami jest ogromne. Na tydzień przed najlepsze miejsca praktycznie wykupione. Na balkonach blisko środkowej lini prawie nie ma już miejsc. B1 oraz A3 też prawie całe wykupione. Rodzinny ogólnie zostało mniej niż połowę miejsc.
Wygląda na to, że szykuje się komplet :) A jeśli nie to frekwencję z derbów chyba przebijemy. Sam widzę, np po rodzinie i znajomych, że uaktywniło się sporo kibiców którzy wcześniej na Cracovii byli lata temu (stary stadion) oraz nowych (takich trochę kibiców sukcesu i dobrej piłki)
Zazwyczaj na mecz chodziłem z max 4-5 osobami, a na Legię kupiłem 14 biletów :)
Mogę w dniu meczu przepisać bilet z jednej osoby na inną?
Skoro nie trzeba juz robić zdjeć to czy można zarejestrować kogoś czy musi być osobiscie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)