[b][align=center]UWAGA!
UDAŁO SIĘ UZYSKAĆ DODATKOWĄ PULĘ BILETÓW - WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH WTORKOWYM WYJAZDEM PROSIMY O PRZESŁANIE SWOICH DANYCH (imię, nazwisko, pesel) DO MNIE, DO GODZINY 16:00![/align][/b]
-
-
Pucharu Polski sezon 2010/11
Czy ktos ma jedno- moze dwa miejsca w samochodzie dla Naszych Forumowiczow ?
Witam, ja też jednak pewnie pojade swoim więc zwalniają się 2 wolne miejsca u Rozkminiacza... bierzcie ludzie! Do zobaczenia jutro na Wielickiej :)
Nasz dzisiejszy mecz sędziują Pachucki i Marczuk..... Oj.... :(
x
Czy jest jeszcze mozliwosc kupic bilety na dzisiejsze mecze?
oby nas nie przekręcili!
bo skład sędziowski już zapowiada jaja
patrzmy
Organizator z Oswiecimia:
Po pierwszym meczu półfinałowym hala zostanie opróżniona z kibiców, a już przed trzecią tercją wejścia na trybuny od strony kas, zostaną zamknięte, żeby nowa fala kibiców nie szukała okazji do zwady z obserwującymi mecz tyszanami. ........więc tyszanie po obejrzeniu swojego meczu mają udać się do domu. Wolimy dmuchać na zimne, więc nie chcemy, żeby oświęcimscy fani mieli przeciwko sobie połączone siły krakowsko - tyskie, bo nawet przy najwspanialej dopingujących grupach mogą znależć się wyjątki, czego doświadczyliśmy w lidze.
Mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez przepychanek :) Jem obiad i powoli zbieram się na Wielicką :)
transmisja calego pucharu polski w internecie i tvp sport ;)
Nie wie ktoś czy jest transmisja na TVP Kraków ?
Nie ma
GKS Tychy w 42 minucie 1-3 w Plecy z KH Sanok
2:3
Jak tak będzie dogrywka i karne to niewiele czasu organizatorom zostanie pomiędzy meczami.
3-3 :)
świetna jakość na sport.tvp.pl
3:3 i Marian miał współudział :)
No i jest dogrywka.... Może tak by zacząć nasz mecz zanim tamten się skończy... Wesołoby było :)
4-3 Sanok
No i Sanok w finale :(
przelączałem sobie co chwilę na Puchar Spenglera. Dwa światy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)