Tajemnieca poliszynela została ogłoszona. Wiadomo ,że Luki wraca do Belgii za
porozumieniem stron.
Rozczarowaliśmy się grą Łukasza ale nie przestał ON być jednym z nas czyli PASIAKIEM z krwi i kości.
Łukasz zapraszamy na NOWOROCZNY TRENING!
-
-
LUKI - zjaw się na Noworocznym z bratem i tatą.
Nie przyjdzie,bo to srodek zimy a on ma dziurawe skarpety...
hahahahahaa
Luki , jak zwykle zapraszamy !
Tylko powiedz wcześniej że będziesz to specjalnie kupię Ci ciepłe, zimowe, góralskie, skarpety.
Jakoś nie jest mi żal że już Cię nie będzie...
gwiazdor teraz widac jaki poziom prezentuje belgijska liga
Panowie,tak nie mozna-najpierw sie cieszymy,ze chlopak wraca i wogóle,a teraz z niego szydzimy...Nietatktownie sie wypowiedzial,ale w koncu bez szumu wraca do Belgii...Dajmy na wstrzymanie,to jest nasz wychowanek i ja zawsze bede Go mile widzial na Kaluzy.
szubkilopez - dokładnie. Dodam ,że Kubiki przyznawały się do Pasów jak klub był zdołowany i opluwany przez różnych pismaków zwłaszcza przez jednego w GK.
Nie ma powodu aby odwracać się od Lukiego jak jemu akurat nie poszło.
No ale skąd o tym 13-latek ma wiedzieć;-)
Oczywiście na pasiaste getry można się zrzucić dla kawału ...ale proponuję w przyszłym roku. Nie ma co naszego chłopaka dołować;_)
5 dni później
Brawo Luki tak właśnie Pasiaki powinni robić. Nie udało się ale na zawsze jesteś
Pasem. Weź jeszcze parę (najlepiej dziurawych) getrów z autografami...zrobią furorę na trybunach;-))))
z środowej Gazety Krakowskiej:
"Stało się jednak inaczej i 1 stycznia na noworocznym treningu będę już tylko w roli kibica."
No to w tym momencie kąśliwe uwagi można już sobie raczej darować.
Nie róbcie jaj z tymi getrami. Też mi to strasznie podniosło ciśnienie, ale Ł.K. był pasiakiem nie tylko przexz te ostatnie pół roku. I choćby ze względu na to należałoby się -teraz, kiedy już po wszystkim - ugryźć w język.
dokładnie ... co miało być powiedziane w tym temacie (dziurawych skarpet :) to już zostało powiedziane , a raczej napisane...
sam wieszałem psy (może to niezbyt trafne określenie, ale jednak)na Łukaszu ale sądze iż w obecnej sytuacji to można juz Mu odpuścić ... hmm ...?
Łukasz niepzejmuj sie matołami którzy niiepotrafia docenic przywiazania do bar klubowych....,,WCZORAJ BRACIE,DZISIAJ UDAJECIE ,ZE MNIE NIE ZNACIE...''.Do zobaczenia Kuba na treningu noworocznym!
Dziś widziałem Łukasza z mamą w Ikei.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)