Grac grac i jeszcze raz grać nikomu nie zaszkodza mecze nawet o czapke gruszek a Ty Klekot przestań pie..olić trzy po trzy i w kolo macieju to samo,szkoda czasu czytac Twoje wypociny !!!
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem2010\11
dadson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grac grac i jeszcze raz grać nikomu nie zaszkodza
> mecze nawet o czapke gruszek a Ty Klekot przestań
> pie..olić trzy po trzy i w kolo macieju to
> samo,szkoda czasu czytac Twoje wypociny !!!
a ja tam wolę czytać wypociny Klekota niż twoje Dadsonie
Kiedy gramy pierwszy mecz ligowy u siebie ?
panowie Easy !
Klekot - może więcej kontaktów z szybszym hokejem nie zaszkodzi. Sama nasza powolna liga nie wystarczy żeby coś ugrać na MŚ. Chłopaki będą mieli więcej kontaktu z hokejem na wyższym poziomie i może to coś da.
Rozliczymy trenera po mistrzostwach.
Mi tylko o to chodzi że żadna reprezentacja seniorska nie gra tyle meczy i spędza tyle czasu na zgrupowaniach w sierpniu co Polska, całe przygotowanie robi się w tym czasie w klubach i to jest pewien standard ogólnoświatowy, rozumiem że my potrzebujemy działań nadzwyczajnych i mam nadzieje że one zaowocują awansem w Kijowie.... choc osobiście nie podoba mi sie to że jadę na sparing Cracovii i ogladam 3 tygodnie do ligi jakieś ledwo sklecone 2,5 piątki... napisałem że nie podoba mi się iż Wicemistrz Polski z aspiracjami na Mistrza, który ma grać w CC gra sparingi z kandydatami do spadku ale w takim kadłubowym składzie to z kim poważnym ma grać ?
Do dadsona, uważam że jest pewien poziom relacji na forum którego moim zdaniem nie należy przekraczać, jak ci sie nie podobają moje posty to ich nie czytaj...
a mnie naprawde zaintresowało jak to Polska przegrywa jedną bramka z Trincem a Cracovia bodaj 2 lata temu przegrała w tym samym stosunku, tylko zobaczcie na składy Trinca...taka hokejowa ciekawostka
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedy gramy pierwszy mecz ligowy u siebie ?
12.09.2010 Mecz ligowy z GKS Tychy
a swoją drogą to kurka rurka nie po to płacę przeszło 300 zeta za stronkę zeby nie wejść i nie sprawdzić.
Czy wiadomo co z meczami ze Slovanem Bratysłava Jr. które miały się odbyć 24 i 25.08 czyli już jutro i pojutrze ???
nie wiem, ale lód już jest u nas... nasi już trenowali w domu :D
wątpię żeby te mecze rozegrano w Krakowie.
Wg. dzisiejszej GK mecze z juniorami Slovana Bratysława są odwołane .Powód: lodowisko nie zostało ostatecznie odebrane przez odpowiednie służby. Zapewne chodzi tu o nadzór budowlany i straż pożarna.
a czy ktoś wie czy jest szansa jeszcze na jakiś sparing?
Tego chyba nikt nie wie...
info ze strony http://kth.i24.pl/kth/
-----------------------------------------------------------------------
Raz jeszcze z Cracovią
Ostatnim meczem kontrolnym KaTeHetów miał być wyjazdowy mecz w Michalovcach, ale w następnym tygodniu kryniczanie rozegrają jeszcze jeden sparing.
Rywalem będzie ponownie krakowski wicemistrz. Szkoleniowcy obydwu drużyn umówili się na jeszcze jedno spotkanie i Cracovia po raz trzeci zawita do Krynicy najprawdopodobniej w przyszły czwartek, 2 września. Termin ten ma być jeszcze ostatecznie potwierdzony.
W poprzednich dwóch konfrontacjach w połowie sierpnia kryniczanie ulegli rywalom 2-7 i 3-6. (e2rds)
4 dni później
02.09 - Cracovia Kraków - KTH Krynica 17:00 -zagramy bez kadrowiczów którzy grają drugi mecz z Francją ,dziś wygrana z nimi 5-1 i gole Laszkiewicza i Łopuskiego
Ciekawe co z Pasiutem (sprawy rodzinne ) ??
Sparing trwa, a nikt nic nie pisze :)
Po dwóch tercjach przegrywamy (!) z Krynica 1:2.
Pasiut dziś gra.
2-2 i zadyma wszyscy się napierdzielają!!!
I Marek Mosiek oczywiście Gwałcić Mordować CRACOVIA Musi Panować!!!
Żeby tylko kontuzji nie złapali w tym nap....
Kto nie był na meczy na prawdę ma czego załować ,było wszystko :P
Bramki ,bijatyka ,i dramaturgia do końca meczu
Kostuch dla mnie rewelacja ,a jego bramka w dogrywce, dwóch na dwóch to majstersztyk dobry zarówno w ataku jak i w obronie.
Martynowski i Dvořak ok! ale juz bez fajerwerków jak wyzej :)
Trochę gorzej z obrońcami
Dobrze napisze o graczu n.r.29 nie jestem pewny ale to chyba Hoda wygląda na dobrego w defensywie (spokój i pewniość)
Fišera- kawał chłopa ,super do walki ,ale jakis taki powolny i strzał słaby ??do Dudasa chyba daleko mu??
a kto miał n.r. 13??
z 13 był Kosidło z Opola.
Martynowski mi się podobał. Szybki i zwinny. strzelić potrafi i podać. Ogólnie ciekawy atak z Kostuchem i Dvorakiem.
Fisera - dramat. Hoda o niebo lepiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)