Sadlok nierealny a Giza to może teraz iść co najwyżej do Sandecji. On jest teraz znacznie słabszym i starszym zawodnikiem od tego, który od nas odchodził. Od Gizy wolałbym zdecydowanie bardziej Cetnarskiego, tylko to też raczej nierealne. Niestety ale w naszej sytuacji, kiedy nie stać nas na wydawanie dużych pieniędzy na zawodników, którzy już zwrócili na siebie uwage bogatszych klubów, potrzebna jest bardzo dobrze rozwinęta sieć skautingu i dobrze prosperująca szkółka piłkarska. W innym przypadku będę do nas trafiać głównie odpady z innych klubów :(
Niestety na dzień dzisiejszy nie mamy ani dużych pieniedzy na transfery, ani marki przyciągajacej zawodników, ani skautingu, a szkólka jest traktowana jak zło konieczne.
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
Tomasz Kiełbowicz - konczy mu sie kontrakt z Legią, bedzie do wziecia za darmo. sadze ze to solidny lewy obronca zdecydowanie lepszy od Derbicha.
Kielbowicz to strzal w 10
Podziękować Merdzie?? No chyba że Kuszczaka kupimy bo Cabaj to o klasę jest gorszy od Merdy!!!
A transfery wystarczą na spokojne utrzymanie! Atak mamy jeden z lepszych w lidze, może to śmiesznie brzmi ale tak jest! Musi być ktoś kto będzie im "dawał" piłki ktoś taki jak Giza. W Pasach zacznie grać jestem tego pewien. Priorytet to 2 dobrych stoperów!!! Nawet jak by nie mieli już nikogo więcej kupić!
NAZIR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podziękować Merdzie?? No chyba że Kuszczaka
> kupimy bo Cabaj to o klasę jest gorszy od
> Merdy!!!
> A transfery wystarczą na spokojne utrzymanie!
> Atak mamy jeden z lepszych w lidze, może to
> śmiesznie brzmi ale tak jest! Musi być ktoś kto
> będzie im "dawał" piłki ktoś taki jak Giza. W
> Pasach zacznie grać jestem tego pewien. Priorytet
> to 2 dobrych stoperów!!! Nawet jak by nie mieli
> już nikogo więcej kupić!
tak - podziękować Merdzie...kupić dobrego bramkarza,Cabaj na zmiennika...
a uujj mi z transferów które wystarczą na utrzymanie ? mają być transfery które wystarczą minimum na 4 miejsce a nie żeby się znowu bronić przed spadkiem...
Przede wszystkim wzmocnić obrone, to jest główne zadanie.
Jak o nią nie bedziemy sie mysieli martwić to już jakoś pujdzie.
Jezeli przód nie będzie się musiał zajmować obrona to spokojnie będziemy w pierwszej 6.
Bo zawodników ofensywnych mamy całkiem całkiem.
Tu pozbywaja sie Moskały teraz Merdy a po derbach wysprzedadza polowe składu ....Matusiak,Slusar,Plastik itd.... Sami znawcy i fachowcy jak jestescie tak dobrzy w tym fachu to trzemu nie robicie tego profesionalnie trenowanie itd....
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> NAZIR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Podziękować Merdzie?? No chyba że Kuszczaka
> > kupimy bo Cabaj to o klasę jest gorszy od
> > Merdy!!!
> > A transfery wystarczą na spokojne utrzymanie!
> > Atak mamy jeden z lepszych w lidze, może to
> > śmiesznie brzmi ale tak jest! Musi być ktoś
> kto
> > będzie im "dawał" piłki ktoś taki jak Giza.
> W
> > Pasach zacznie grać jestem tego pewien.
> Priorytet
> > to 2 dobrych stoperów!!! Nawet jak by nie
> mieli
> > już nikogo więcej kupić!
>
>
> tak - podziękować Merdzie...kupić dobrego
> bramkarza,Cabaj na zmiennika...
> a uujj mi z transferów które wystarczą na
> utrzymanie ? mają być transfery które
> wystarczą minimum na 4 miejsce a nie żeby się
> znowu bronić przed spadkiem...
Wzmocnienia na 4miejsce?? No chyba że właściciela zmienimy z Filipiakiem nam to nie grozi!!!
Ale daj Boże żebym się mylił...
http://www.sport.pl/MS2010/1,104141,7861173,Danny_Szetela__Niedoszla_gwiazda_reprezentacji_Polski.html
Z zawodników, którym w tym roku kontrakty się nie kończą wolną rękę w poszukiwaniu nowych klubów dostaną [b]Piotr Giza,[/b] Pance Kumbev, Miroslav Radovic i wspomniany Komorowski
Wolna ręke czyli za free?
jedni chcą zrobić z Cracovii dom starców, drudzy zakład psychiatryczny :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/skorza-najprawdopodobniej-przejmie-legie,1,3221812,wiadomosc.html
to chyba nici z Kiełbowicza...
Komorowksi prezenowal sie bardoz dobrze kiedys grajac w Poloni Bytom
uwazam ze bylby dobrym wzmocnieniem na lewa obrone i dobrym konkurentem dla Derbicha
jestem rowniez za sciagnieciem spowrotem Piotrka Gizy! mimo wszystko ta druzyna jeszcze jakos sie prezentowala gdy
Piotrek gral w naszej druzynie , moze on z Golinskim stowrza zgrany duet w srodku pomocy?
czas pokaze , jedno jest pewne pol skladu trzeba wyjebac natychmiast
na dzien dzisiejszy dla mnie leca
Tupalski
Szeliga
Baran
Moskala
Pawlusinski
Wasiluk?
Golinski nei ma prawa grac w Cracovii bo to zwykly wyrobnik ktory ma w dupie Cracovie, pseudogwiazda, pseudopilkarz, grojek ktory snuje sie po boisku jak smród po gaciach. nie dla ludzi majacych w dupie nasz klub.
niech wroci Piotrek, Clichy sie przy nim rozwinie, Piotrek pojdzie na emeryture a my bedziemy mieli nowego Gizou
Giza by się zdał ;] Potrzeba nam Krakusów dla których klub to coś więcej niż pracodawca, którego mogą dymać.
Popieram: Giza to jest Pasiak co się zowie!
Tak z Gizą napewno zdobędziemy mistrza a być może że i awans do LM . Szkoda tylko że Piotruś nie może się załapać do ligowej osiemnastki Legii i gra w Młodej Ekstraklasie gdzie też niczym nie zachwyca .
Ludzie bądźcie poważni .
Scot my jestesmy powazni ! Niech Piotrek wraca
Scot a gdzie jest Legia a gdzie my? U nich porażką będzie stracenie 3ciego miejsca my walczymy o utrzymanie. Argumenty ze Legia jest słaba do mnie nie trafiają, bo jesli Legia jest słaba to my jesteśmy zakałami ligi-to chciales powiedziec?
Potrzebujemy Pasiakow dla ktorych Cracovia to cos wiecej niz pracodawca ktorego mozna doic tak jak robi to np wyrobnik Golinski czy paru innych pseudozawodowców.
Zgadzam sie . Siemion i Paweł Zegarek do zakontraktowania w nowym sezonie
P.S Giza przy Edku Kowaliku to zaden Pasiak wiec powinno byc z niego wiecej pozytku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)