Wśród kandydatów na przejęcie schedy po Lenczyku jest Rafał Ulatowski i Wojciech Stawowy. Ale trener Ulatowski twierdzi, że nikt z Cracovii na razie z nim nie nawiązał kontaktu.
Z interii . Jak myślicie tylko tak mówi czy na poważnie lipa ?
-
-
Kto po Oreście??? Dyskusja i spekulacje.
Profesor lubi pakiety. Kiedyś zakupił takowy z Jaworzna i dlatego teraz stawiam na Ulatowskiego z paroma grajkami.
Z tego co mówią o Oreście to on z niejednym Klubem w ten sposób się pozegnał...tj. mówiąc w twarz prezesom ,że trzeba kupić DOBRYCH ale drogich graczy a nie taniochę z wyprzedaży.
Tylko nie Wojtek... Proszę...
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/sensacyjna-dymisja-lenczyk-odchodzi-z-cracovii,1482920
[b]Wśród kandydatów na przejęcie schedy po Lenczyku są Rafał Ulatowski i Wojciech Stawowy. Ale trener Ulatowski twierdzi, że nikt z Cracovii na razie z nim nie nawiązał kontaktu.[/b]
Czyli jednak jakis murzyn
nie murzyn tylko Wojtek
Fornalik + Sadlok + Sobiech
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Yaro1984 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > gambrinus84 Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Panowie, rozwiązanie za prozumieniem stron
> > może
> > > oznaczać, ze równie dobrze Orest nie
> chciał
> > juz
> > > pracowac w Pasach. Może dostał oferte z
> > > psiarni... a tak na poważnie to wcale bym
> się
> > > nie zdziwił jakby to była decyzja lenczyka
> >
> >
> > Jego ostatnie wypowiedzi zupelnie na to nie
> > wskazuja. Chociaz mogl pokazac liste
> transferowa,
> > Filipiak nie zaakceptowal no to Lenczyk
> powiedzial
> > "dziekuje".Nie ma kim grac.
>
> @#$%& mać człowieku byłeś na tym spotkaniu?
> Jeśli tak to może jakieś szczegóły podasz...
Proponuje troche melisy na uspokojenie...Rzuc okiem jeszcze raz na TEMAT watku.
Kurwa pewnie się pokłócili o transfery, prof Filipiak chce kupować ale nie chce budować kominów płacowych a Orest chce dobrych piłkarzy, którzy mają dobre pensje w swoich klubach i się kurewa ścieli.
A Orest się nie pierdoli i się pewnie zawinął żeby mu nie wmawiali że to on nie umie szukać zawodników i brak transferów to wina trenera.....:(( lipa, lipa.
Filipiak ostatnio nie mógł się nachwalić Rząsy więc pewnie Tomek szybko zrobi papiery i będzie nowy trener ;)
A tak serio to pewnie będzie Ulatowski chociaż czy to na pewno dobry wybór??
Moze Rzasa teraz robi wszystko, zeby sciagnac trenejro z Leolandu. Albo juz znalazl, dlatego Don Filipe tak go chwali.
Chciałbym, żeby to był Ulatowski chociaż zastanawiam się czy nie ma on większych ambicji niż prowadzenie drużyny, która prawdopodobnie będzie walczyła o utrzymanie. Lenczyk mnie w tej kwestii zaskoczył, że chciał przyjść. Oby teraz było podobnie o ile kandydatura Ulatowskiego jest brana pod uwage.
Jka wyrzucali Platka to niemal natychmiast trenerem zostal Lenczyk.Mam nadzieje ze nowego trenejro poznamy najpozniej jutro.
Prawda jest taka że Orest jak na najwyższą gażę w lidze za wiele nie nawojował...
Stawowy albo Ulatowski!!!
Jak ktoś wcześniej napisał dobrze że nie w trakcie sezonu:(
Ale jak my mamy zapełniać stadion to musi to być naprawdę GIT treneiro:)
Stawowy był długo bez pracy i może być "tani" co oznacza, że jego kandydaturę można poważnie rozpatrywać.
ja jestem za Stawowym. Wg mnie on bedzie potrafił wpoić zawodnikom ze graja dla najstarszego Klubu w Polsce ktoremu nalezy sie szacunek!
Wojtek Stawowy najlepszy trener ligowy! :)
Mi tam sie marzy Janek Urban, to jest trener i wychowawca z prawdziwego zdarzenia. Legia teraz go nie doceniła ale za trzy lata będzie mieć ogromną pocieche z tych młodych chłopaków których on do drużyny wkomponował, np Rybus, Borysiuk, Kosecki,Adam Banasiak, Michał Żyro czy Maciek Górski.
z polskich trenerow tylko Ulatowski a za nim przychodzą Pietrasiak , Cetnarski i moze jescze ktos z GKS-u
Guardiola !! :D
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/05/24/rafal-ulatowski-nastepca-oresta-lenczyka/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)