Orest Lenczyk :
Szkoleniowiec Cracovii przyznał, że różnie bywa ze wsparciem ze strony kibiców, którzy nie zawsze zapełniają stadion podczas meczów Cracovii u siebie. - Zazdroszczę klubom, które mają po 15-20 tysięcy kibiców na trybunach. Dla nas bardziej szczęśliwy był stadion w Sosnowcu, gdzie nawet bez kibiców lepiej graliśmy. Tutaj wyczuwam dziwną atmosferę w szatni, zawodnicy czują presję. Na trybunie VIP zasiada kilka kanalii, którzy prawdopodobnie wchodzą za "frajer" i mieszają piłkarzy z błotem. Szanuję tych, którzy jeżdżą na nasze wyjazdowe mecze i nas dopingują. Chciałbym, żeby w przyszłym sezonie na nowym stadionie przy ul. Kałuży zasiadało wielu kibiców, a drużyna grała o coś więcej niż utrzymanie w ekstraklasie. Wierzę, że wszyscy, którzy mają Cracovię w sercu od wypicia mleka z piersi matki, przyjdą na mecz - zakończył Lenczyk.
Wie ktoś kogo Lenczyk miał na myśli ?????
-
-
Kanalie na trybunie VIP ?!?!
Prawdopodobnie tych, którzy jeździli po Matusiaku, bodajże trzy mecze temu.
stare
omowione juz na forum jakiś czas temu,
byłem teraz na VIPach (mam karnet, zeby nie było) i jestem całkowicie pewny, ze na meczu z Polonia nikt nie "mieszał z błotem" naszych piłkarzy
zamykamy
"Tutaj wyczuwam dziwną atmosferę w szatni, zawodnicy czują presję." Nie bardzo rozumiem....
Niech sie dziadek zajmnie szkoleniem tych panienek ... a nie szuka wszedzie wymowiek ze presja, bo gra jest tragiczna ;]
Jak jutro polegniemy bez walki ... to gryyyy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)