.
-
-
Sporty walki-Temat zbiorczy!
96 dni później
hop
zaczynamy cyrko-kabaret na Polsat Sport :D
Najman otłuszczony strasznie, moim zdaniem kolejny raz się zbłaźni i na to liczę. Nie ma lipy! :)
Liczę, że pozostałe walki będą ciekawe.
co tym razem złamie Najman ? :D
http://i.imgur.com/kEKGo.png
;D
Jak można być taką pizdą...
Komentarz przed wejsciem dziewczyny(Najmana) nieziemski:D:D:D
"te dziwne walki a raczej walki dziwolagow...":)
Miazdzace komentarze:D:D: "interesujaca walka bez walki:D:D"az wicher przeszedl po oktagonie(czy jakos tak)po akcji Burneiki:D:D
Znow wpierdol:D:D:D
Smieszny jest ten pedalek z testosteronu:D:D
hahahaha "Burneika wygral bez treningu czlowiekiem ktory mowi ze jest bokserem":D:D:D:D
Ciekawe co Saleta powie po walce???
Koksu dał radę :) Widać jednak ,że jak sam powiedział to nie jest jego sport. Najman zbłaźnił się już na ważeniu. Podawali gdzieś ile dostali za walkę ?
szkoda, że wszystko idzie w tym kierunku. Moge założyć się, że za jakiś czas w klatce zobaczymy krzyska ibisza z maćkiem rokiem albo innego dowbora..
Dzisiaj dwóch idiotów pokazało jak zarobić dobrą bułę bez minimalnego nawet nakładu swojej pracy.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575268_346323675428167_112828272111043_942666_12461685_n.jpg
juz widze ta wypowiedz Najmana po walce :D :
"Witam. To ja Najman. Otóż chciałem tylko powiedzieć, że wcale tej walki nie przegrałem. Przede wszystkim Burneika uderzył mnie w tył głowy, czego robić oczywiście nie można. Pechowo dostałem dosyć mocno, co uniemożliwiło mi dalszą efektywną walkę. Mój rywal zrobił to celowo. Ale myślę, że przede wszystkim błąd popełnił tu sędzia, który powinien w tym momencie natychmiast przerwać walkę. Oczywiście pierwsza runda całkowicie dla mnie - to ja kontrolowałem to co się dzieje, a co więcej na plecach leżał Burneika, czego nie możemy zaprzeczyć lub zapomnieć. W drugiej rundzie niestety potknąłem się, a rywal bezczelnie to wykorzystał. Oczywiście sędzia powinien przerwać w tej chwili walkę i kontynuować od stójki, ale tego nie zrobił. Aby przybliżyć wam sytuację porównam ją do zwykłego człowieka, który się przewrócił na ulicy. Czy Wy też podbieglibyście i pobilibyście go lub skopali? Oczywiście tutaj swój intelekt pokazał Burneika, ale spodziewałem się tego po nim. Co więcej odnowiła mi się kontuzja piszczela - po prostu miałem pecha. Dodatkowo, gdyby nie zamontowane barierki to by Burneika szybciej opadł z sił ganiając mnie po trybunach. Reasumując wcale nie czuję się przegranym. Pozdrawiam moich fanów i trzymajcie kciuki w kolejnych moich walkach.
Marcin "El Testosteron" Najman."
Ogólnie gala nudna gdyby nie walka Roberta to była by totalna lipa . Najman po walce pożegnany gromkim wypierdal.. . Nie ma lipy ...
13 dni później
hop
Walka Materli(chyba tak sie gosc nazywa)zajebista!!!
Po pierwszej rundzie gosc chyba nie wiedzial co sie dzieje.Druga zaczeta od kontuzji kolana i gosc dopriero zaczyna napierdzielac czarnego brazylijczyka!!!!Niesamowita walka!!!
Brawo brawo,brawo!!!!Cipao!!!Walka na zajebiscie wysokim poziomie!!!!
Jeszcze nie widzialem tak zajebistej walki w KSW jak Materli z czarnuchem.
a wiecie dlaczego publika tak ciupała na Antka Chmielewskiego?
k.u.r.w.a ale latara w leb :D
Sie Khalidow chyba sie nie spocil nawet. Cios konczacy rewela!
bo na gali kibice Lks a Chmielewski chyba coz z Widzewem mial wspolnego ...
walka Pudziana porazka ... Sap przyjechal tylko kase zebrac pfffff
choc trza powiedziec ze widac progres w treningach atak na stimie 20 s i zero zadyszki ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)