Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W sumie to nawet lepiej, że z Piastem zagrają
> bez czarnucha :)
też tak uważam, on jest głupszy od "cziniamy", co kiedyś uważałem za nieosiągalne.
-
-
pozostałe mecze XXVIII kolejki
black cat Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W sumie to nawet lepiej, że z Piastem zagrają
> > bez czarnucha :)
>
> też tak uważam, on jest głupszy od "cziniamy",
> co kiedyś uważałem za nieosiągalne.
no kretyn, co on chcial zrobic? sedziego z byka??? zasmialem sie... takiego idioty dawno nie widzialem...
Zaczyna się mecz Jagiellonia- Ruch. Coś mi się wydaje, że to może być większy hit kolejki niż Legia- Wisła.
Zresztą jesienny mecz pomiędzy tymi klubami to jak dla mnie najlepszy mecz sezonu jak na razie. W Chorzowie było 5:2.
No to po dzisiejszym kabarecie w wykonaniu naszych kopaczy, nie pozostaje nam nic innego tylko trzymać kciuki za Śląsk :D
Ważniejszy jest wynik Lubina z Jagą.
Masz oczywiscie racje, mecz Lubina z Odrą jest bardzo ważny. Mam nadzieję ,że Lubin sie przełamie i wygra , a później Odrę czeka mecz ze Śląskiem i tutaj także musimy liczyc na Śląsk
tak tak chodziło mi o Lubin Odra
Jednak w Białymstoku nudy i do przerwy 0:0.
1:0 Dla Jagiellonii z Ruchem
dość lamentów!
nasi pewnie już nic nie ugrają.
kibicujmy więc innym.
zaczyna się szalenie ważny mecz w Gliwicach.
że tak powiem WKS, WKS :D
a za dwie godziny ZAGŁĘBIE !!
po 25-ciu minutach Piast dużo groźniejszy pod bramką przeciwnika.
WKS!
Sotirovic i 1:0
piękne podanie od MIli
Black cat - Ty szybki jesteś z tymi wynikami ;) ;dd
1-1 niestety
Piast doprowadza do wyrównania w trzeciej minucie po przerwie :(
2-1 Piast :(
52 minuta i 2:1 dla Piasta
no to mamy pod górkę
my k.u.r.w.a zawsze mamy pod gorke. niech grojki sie same utrzymaja a nie patrza na innych. jak za rok ma byc to samo (a bedzie, nie miejmy zadnych zludzen, ze ten zarzad stac na stworzenie jakiejs ambitnej druzyny), to moze niech leca, ostatni frajerzy jak ja pozbeda sie zludzen.
Panowie -ale zastanowcie sie - nie lepiej by Piast wygral 2 mecze i juz przed ostatnim(z Nami) mial pewny byt ? Oczywiscie przy sprzyjajacych wynikach konkurencji .
izbik Napisał(a):
> Panowie -ale zastanowcie sie - nie lepiej by Piast
> wygral 2 mecze i juz przed ostatnim(z Nami) mial
> pewny byt ? Oczywiscie przy sprzyjajacych wynikach
> konkurencji .
Tak Izbik to ważne. I wtedy w ostatnim meczu zagra na luzie dla np Odry Wodzisław
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)