Piszcie co chcecie a ja sie załoze że taka była taktyka,strzelic bramkę i grać z kontry.
I wszystko było by ok gdyby nie katastrofalna skuteczność.
Ten skład ma zagrać trzy mecze w tydzień a wydolności angielskiej u nich nie widać.
Ja jestem zadowolony CRACOVIA PONAD WSZYSTKO!!!
-
-
Cracovia - Odra Wodziaław [WIKTORIA]
ja tak tylko napomknę, że kopaczem który rzucił kapitalną piłkę Owsianemu, po którym był karny, był "wychwalany" tak mocnoTomek Moskała ;)
Tą wrzutkę, można tylko porównać, do fajnej główki Ślusara w poprzednim meczu - tu i tam dzięki zagraniom są trzy punkty :)
Matek dobrze pisze!
Mieliśmy wygrać albo przynajmniej nieprzegrać choćby za przeproszeniem: "jeżdżąc d...ą po trawie". I tak nie "umieralismy po kazdym dotknięciu" jak Ruch rok temu w meczach o utrzymanie.
Druzyna zrobiła swoje. 7 pkt w 3-ch meczach. Brawo:)
lepiej nie mówić hop na przód jak to było z drugim karnym ;)
Wydaje mi się, że taktyka na grę z kontry była ustalona właśnie pod warunki kondycyjne. Wiadomo jak z tym u naszych kopaczy.. Poza tym Odra raczej lepiej radzi sobie w kontrataku niż w ataku pozycyjnym wiec to też mógł być czynnik takiej decyzji. Nie wiem czy to jednak najlepszy wybór bo nasza obrona potrafi swoimi błędami zaskoczyć każdego, ale w tym meczu zdało to egzamin - głównie przez w miarę dobrą grę defensywy (szczególnie Wasiluka który na prawdę ładnie czyścił).
Na wyróżnienie jak najbardziej zasługuje Sasin, zostawił sporo potu na boisku. Klich po słabszym początku później zaczął grac już na niezłym poziomie. Całkiem dobrze Owsjannikow (+za karnego), Moskała w swoim stylu - walecznie. Matusiak dał niezłą zmianę.. Ogólnie po takim meczu trudno krytykować. W Bytomiu grali dużo lepiej ale w naszej sytuacji potrzeba punktów - nie pięknej gry. Punkty są i trzeba się cieszyć.
Wielu kibiców myśląc o nowym stadionie smuci się, że nie będzie już takich wspaniałych, jedynych w swoim rodzaju kiełbasek, jak były na starym. Otóż niekoniecznie, we mnie wstąpiła nadzieja jak wczoraj zobaczyłem, że nie tylko na starym stadionie taaakie cuda można dostać.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2qnqkg0.jpg[/IMG]
[url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2010-04-27_Cracovia_-_Odra_Wodzis%C5%82aw_%C5%9Al%C4%85ski_1:0][b][color=#0000CC][size=large]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/size][/color][/b][/url]
Gdyby ktoś chciał sprzedać bilet z tego meczu to chętnie odkupię do kolekcji. Dziękuję i pozdrawiam do 25 zł)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)