MIEJMY NADZIEJ A JAK NIE TO MOZE JESZCZE NA WYNIKACH ZAŁOŻY
-
-
10 milionów widzów zobaczy koszulkę Cracovii!
Ja też widzę dobrą stronę tego,że tej koszulki nie zobaczylismy:)
RoMan? on jakos powaznie o tym mowil ("obiecywal") czy tylko tak wspomnial ze ubierze sobie koszulke ?? bo to nie ladnie z jego strony zrobic w buca qmpli pasiakoof... eeeh... :(
nic to.......
CRACOVIA PANY!!!!!!!!!
Zobaczy zobaczy! Jesli nie teraz to w tej drugiej czesci.Ja w to wierze, a jak nie zalozy to ....sam nie wiem, bedzie mi strasznie smutno bo normalnie bym nie ogladal Idola bo to kicha jak nie wiem zreszta chyba sami widzicie :-) MACIEK!!! DAWAJ!!! UBIERAJ KOSZULKE!!! Jak ja spojrze Rodzinie w oczy?a znajomym? Ja wierze w to ze ma tą koszulke!!!!!!!!!!!!
Jesli faktycznie mu nie pozwolili to moglby chociaz powiedziec cos... dobrze by bylo jakby teraz na hardcore ubral ta koszulke i ewenualnie zrobil pozniej dym z ochrona... :PP
ja w kazdym razie czekam do 23...
Ludzie !!
Zastanówcie się !!!!
To jest ogólnopolski program dla wszystkich (hała jakich mało ale..) !!
Jakby tak każdy kibic medialny polskich klubów chciał prezentować przywiązanie do barw to....
mielibyśmy...
Millera w koszulce Widzewa,
Dańca w koszulce Wisły,
Wałąsę w koszulce Lechii,
Maleńczuka w koszulce Cracovii,
Itd itp...........................
Opinia Publiczna to nie tylko kibice Cracovii !!!!!
Ps.
Swoją drogą to chyba macie szczescie że NIE jest dziś w waszej koszulce bo to co dziś prezentuje swoją osobą to jest żenada by nie powiedzieć czegoś więcej !!!
Wy chyba macie jakies odbiorniki popsute. U mnie sie pieknie dzis prezentowal...
[img]http://opravcy.w.interia.pl/mm.jpg[/img]
PS: Pozdro Roman ;)))
ale Maleńczuk obiecał!
I liga I liga CRACOVIA
no nie przesadzaj...
po prostu facet ma swój styl, nie?
:))
brawo Rock...
Pasy do ekstraklasy!!!!!!!!
Rock to jest dobre!!!
I liga I liga CRACOVIA
... A moze chce, zeby sie kibice umuzykalnili, zobaczyly koncert do konca, a pod koniec programu sciagnie kurtke i zaprezentuje koszulke:)
Teraz po przerwie Maleńczuk zaśpiewa nasza nową pieśn w naszej koszulce!!
śmierć , ja tam kiedyś oglądałem ktoryś z programów "Multikino" na TVN i prowadzący ten program (nie mogę sobie przypomnieć jego nazwiska) wystąpił w orginalnej zwiślackiej koszulce , więc nie jest to niemożliwe...
qrde szkoda że nie wystąpił ehhh :/ a tak upewniał że wystąpi
Wiadomość zmieniona (04-01-04 21:23)
JESZCZE JEST 2 CZĘŚĆ
Powaga??????????? Czy tak sobie napisales????????????
ogloszenie wynikow o 23 chyba
Jak pytasz się mnie LiPtOoN to nie wiem . Ale wtedy była by niezła jazda!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)