ZIEMIO SMOLENSKA
ZIEMIO TY KRWAWA
MALO JUZ WIELKICH
POLAKOW ZABRALAS ?
NA CO KOLEJNA
CI KRWAWA OFIARA ?
TY JUZ WIDZIALAS !
TY POLSKIEJ KRWI SMAKOWALAS !
TERAZ CZERWIENSZA
NA WIEKI JUZ BEDZIESZ
NIE ZAPOMNIMY !
Z JAKIEJ KRWI SWA BARWE CZERPIESZ .....
............tak od serca
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
Brak słów....<*>
uwazam ze wyglad forum powinnien jak najszybciej zostac zmieniony na czarno-bialy.
Najgorsze..........
[b][u]Prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego Piotr Nurowski[/u][/b] zginął w katastrofie rządowego samolotu pod Smoleńskiem.
[url=http://sport.wp.pl/kat,1715,title,TVN24-Piotr-Nurowski-zginal-w-katastrofie,wid,12158400,wiadomosc.html]Informacja[/url]
[']
[']
[']
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> uwazam ze wyglad forum powinnien jak najszybciej
> zostac zmieniony na czarno-bialy.
Nie traktuj nas jak idiotów - pracujemy nad tym
Tylu rodaków zginęło...brak słów [']:(
Szok!!! [']
nie mogę uwierzyć ;/
Niewyobrażalna tragedia Narodu Polskiego!!!Ciekawe jak długo kraj bedzie się z tego otrząsał.STRASZNE!!!
[*][*][*]
Putin spocony, niewyobrażalne , Miedwiediew spokojny i oni chcą to wszystko wyjaśnić ???? i jeszcze strzelą nam odezwę do Narodu Polskiego???
[*]
Na niektórych serwisach pojawia się info,że świadkowie twierdzą,że przed upadkiem widać było eksplozję.Niektórzy liczyli na to,że właśnie dziś padną te najważniejsze słowa w Katyniu.Cóż zamknęli mu usta na amen.
Dla mnie rzecz nie pojeta,nie moge uwierzyc w to, co sie stalo...Dlaczego akurat Tam??? Wielki smutek...
[ * ]
nie do wiary
[']
Co to duzo powiedziec, trudno mi w to nadal uwierzyc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)