1/2 etatu - wynagrodzenie brutto - 750,00 miesięczznie
chętni - pisać maile z CV
-
-
PRACA DLA INFORMATYKA
off topic:
a nie ma pracy dla mnie ???
:D:D:D
pozdro
Wojtek
Wojtek, ja mam dla Ciebie hehe...
1) Jakie on by miala zadania?
2) Trzeba miec wyksztalcenie - informatyka i czy w ogole jakies trzeba:)? Moze byc np.: student?
Wiadomość zmieniona (16-12-03 20:40)
TD: napisz mi maila - o co chodzi z tą pracą - polece Ci solidnego Pasiaka z tegim łbem informatycznym.
TD: odbierz maila.
Informatyk za 750,00 miesięcznie brutto (nawet że to pół etatu) nawet Ci Windowsa nie zainstaluje poprawnie
Dołóż drugie tyle to bedzie się można zastanowić (ja i tak się chyba nie skuszę) ;)
Tacy Dwaj (albo chociaz jeden z Was) poslalem maila i oczekuje odpowiedzi :)
za nadeslane maile, CV dziękuję. Z 2 -3 osobami będę kontaktować się jeszcze przed świętami
ehh, a z Łodzi możnali ??
10 dni później
jako że temat był publiczny, to i efekt powinien być przedstawiony publicznie - od Nowego Roku jeden z Pasiaków ma pracę
Gratulacje dla tego Pasiaka. :)
Dementor nie mow, ze Ty :))) Ile czlowiek moze ciagnac etatow naraz?
;-))))))
[i](informatyk jak narazie (odpukac) pracujacy=)][/i] :))))))))))))
nie, nie... sobie bym nie gratulował... a czasu już bym napewno nie znalazł :-) ja mam 2 etataty i... kobietę marudzącą że mnie nigdy w domu nie ma ;-)
Jeden etat na Kałuży jako kibic; drugi na Kałuży jako współgrupnik G100 ?
hehe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)