Czy wygrywasz czy nie.... ;)
Dzięki panowie za dobry sezon i postawę zwłaszcza w PK
Jesteście chlubą tego miasta i nie ważne, że mamy srebrny medal, dla nas i tak jesteście zwycięzcami.
-
-
Gratulacje dla hokeistów za sezon 09/10
Cracovia ciągle tworzy historię o dokłada do kolekcji nowe trofea. Teraz mamy historyczny pierwszy tytuł wicemistrza i pierwsze srebrne medale w historii. Wielkie zatem gratulacje za bardzo udany sezon i medale MP. Ostatnie lata hokeja to generalnie pasmo sukcesów. Od momentu powrotu do ekstraligi nie schodzimy z podium. Tak trzymać!
Jeszcze raz podziękowania i gratulacje.
A Podhale jeszcze dorwiemy, może za rok...
Jeżeli to pierwszy SREBRNY MEDAL to nalezy sie cieszyć a jak drugi to też.
Ogólnie nalezy się cieszyć że jestesmy KIBICAMI CRACOVII!!!!
Pamieta ktoś 2002-2003 rok ???
Gdzie był CRACOVII HOKEJ wtedy? w WIELKIEJ DUP IE!!
A teraz nie potrafimy się cieszyć ze SREBRNEGO MEDALU!!!
Trochę się ludziom w zadkach porą bało!
RUDI DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!
Myślę, że jesteście jeszcze bardziej rozczarowani za finał niż MY!
Pokażemy za rok, a dziś Dziękujemy!!!!!
To jest sport! A srebro,choć gorzko smakuje to jest także wynikiem godnym szacunku!
Dzięki za zostawienie zdrowia na lodzie Wam a na lodowisku Nam!
Dzięki Panowie za kolejny medal, kolejny finał. Dzięki za te wszystkie wspaniałe chwile... szkoda tylko że nie wyszło w po.... ale tak to już czasami jest. dziekuję
7 dni później
Dziendobry, myślę, że to odpowiednie miejsce na mój pierwszy post.
Gratuluję i dziękuję za cały sezon, za Liepaję i za pierwsze historyczne srebro.
Gratulacje, dla mnie i tak jesteście najlepsi, bo biało-czerwoni.
16 dni później
przydało by sie sprowadzi jakiegos zajebistego zawodnika zza granicy.. moze nhl ??
hahah łoży dobry żart ;p
27 dni później
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hahah łoży dobry żart ;p
Niby czemu ?? Wiem ze nikt by to takiej ligi nie przeszedł.. jest wiele lepszych...
Moze chodzilo ci o AHL ale to i tak chyba niewielkie szanse
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)