Potrzebuję namiarów na firmy które przyjmują praktykantów w kierunku technik-informatyk. Obdzwoniłem już sporo firm ale albo nie potrzebują albo już na ten termin (maj) jest już komplet. Jeżeli by ktoś coś wiedział niech napisze ;)
Nie pogardze jeżeli ktoś załatwi samo podbicie praktyk :):)
-
-
PRAKTYKI
może popytaj w kafejkach
ale jest jeszcze problem tego typu że nie zbyt dużo umiem robić ;) a praktyki muszę mieć zaliczone żeby zdać ten rok..
spróbuj w nkk system na ul. tatarskiej (salwator). Miałem tam kiedyś praktyki i polecam
co tam robiłeś?
adweb szuka praktykantów ;)
NTT - Przemysłowa 12
Qumak-Sekom SA - Kobierzyńska 2
PTAQ KSC QN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale jest jeszcze problem tego typu że nie zbyt
> dużo umiem robić ;) a praktyki muszę mieć
> zaliczone żeby zdać ten rok..
Praktyki sa po o żebyś się podszkolił :) Chyba że kompletnie nic nie umiesz....
7 dni później
PTAQ KSC QN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co tam robiłeś?
pracowałem z takim gosciem w serwisie (składanie i ogolnie rozwiazywanie problemów z kompami ktore byly na gwarancji)
41 dni później
Ddzięki wszystkim. dziś mam pierwszy dzień na praktykach hehe ;)
Praktyki w technikach sa tylko strata czasu :) przynajmniej w zawodzie technik ekonomista :) Zaczynałam o 9;00, robilam sobie herbate, zjadłam śniadanie i np adresowałam koperty, albo segregowałam gazety i o 12 szłam do domu :)ewentualnie w drodze powrotnej miałam roznosic ulotki :)
ja poszedłem dzisiaj na 12, posiedziałem, wypiłem kawkę, przykręciłem 3 śrubki zainstalowałem widnowsa i poszedłem do domu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)