cieszy mnie to iż są jeszcze tacy którzy wierzą że będziemy mistrzem... ja też wierzę że wygramy 3 mecze z Podhalem choć jak widać łatwo nie będzie, wierzę że zawodnicy pokażą charakter, i ci zdrowi i ci kontuzjowani i ci którzy zostaną wyjebani z kasy po sezonie (wtajemniczeni wiedzą o czym piszę) wierzę że mimo iż jest to słabsza drużyna niż w ubiegłym roku, stać ją na to aby zdobyć tytuł !
Chociaż wesoło nie jest, obrazowo powiem iz sytuacja naszych hokeistów wygląda tak jakby Lenczykowi Profesor powiedział iż ma 13 zawodników do treningu i na mecze... i ma się utrzymać w lidze
zac pisze iż w sezonie 05/06 ciężko nam szło i przyszedł mecz że przełamaliśmy sie z Podhalem strzelajac w końcu 8 bramek, ale wtedy Rohacek posadził 2 czy 3 graczy i wszedł do gry m.in. Kozendra i poszło... teraz nikt nie wejdzie... bo na ławce pustki, a i Podhale lepiej przygotowane niż wtedy, ot po prostu taki zbieg okoliczności... a generalnie to uważam iż w tym sezonie Profesorowi nie zależy na tytule...
zależy nam kibicom i wierzę że zawodnikom, a trenerowi współczuję bo jak przegra to "znawcy" go będę zwalniać... a jak wygra to po takiej dawce emocji że chyba znowu mu pompka stanie i czeka go hospitalizacja...
Do boju Cracovia zwycięstwo czeka nas...
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
[i]Żegnam
pozdrowienia
administracja[/i]
klekot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zac pisze iż w sezonie 05/06 ciężko nam szło i
> przyszedł mecz że przełamaliśmy sie z Podhalem
> strzelajac w końcu 8 bramek, ale wtedy Rohacek
> posadził 2 czy 3 graczy i wszedł do gry m.in.
> Kozendra i poszło... teraz nikt nie wejdzie... bo
> na ławce pustki, a i Podhale lepiej przygotowane
> niż wtedy, ot po prostu taki zbieg
> okoliczności...
A mnie sie wydaje, że my wtedy mielismy jednak gorszą drużynę a Podhale lepszą niż obecnie. Nie zapominajmy też ,że niewiele brakowalo aby drużyna z NT, borykająca się z dużymi problemami natury organizacyjno -finansowych, w ogóle nie przystapiła do tegorocznych rozgrywek. Pewną reguła naszych meczow finalowych jest też to ,że początki mieliśmy zazwyczaj ciężkie i pierwsze mecze wygrywaliśmy często bardzo szczęśliwie. Swoją siłę nasza druzyna pokazywała w dalszej części meczów finalowych. Jest jeszcze jeden aspekt, a mianowicie o ile Podhale przystępowało do pierwszych potyczek na luzie i praktycznie bez żadnej presji to teraz realna szansa zobycia MP może być w poczynianiach młodych zawodników bardzo widoczna . Licze więc też na doświadczenie naszych zawodnikow, którzy mają jednak znacznie więcej meczów o dużą stawke niż przede wszyskim młodzi zawodnicy Podhala.
w chwili obecnej nasi hokeisci musza sie wykazac charakterem mistrza!jestesmy mistrzem i jeszcze nie przegralismy tych finałow!play off ma to do siebie ze mozna odwrocic losy rywalizacji nawet po dwoch porazkach z rzedu.damy rade.
Nie wiem, czy zdołamy wygrać kolejne trzy mecze, ale tych młodych z Podhala (Kapic i Kmiecik), to trzeba by ściągnąć na następny sezon :)
http://www.youtube.com/watch?v=PW2feborWZU
I dość gadania. Powtarzamy sezon 05/06 :) Będzie ich bardziej bolało :))
Myślałem,że to będą najnudniejsze finały w historii,czyli dwa zwycięstwa u siebie,jedno w NT i po dwóch dniach nikt nie będzie pamiętał,że zdobyliśmy mistrzostwo.Dzięki tym dwóm porażkom wreszcie czuję jak podnosi mi się adrenalina,cos się wreszcie dzieje,bo na te pierwsze dwa mecze poszedłem z obowiązku nie nastawiając się na żadne emocje,bo przecież i tak mieliśmy wygrać.Rozłożyło mnie grypsko siedze na L4 i już mi ciśnienie skacze na myśl o wieczornym meczu,a jutro mam załatwiony wjazd na halę:)
Paweł Mariuszek Napisał(a):
.Rozłożyło mnie grypsko
> siedze na L4 i już mi ciśnienie skacze na myśl
> o wieczornym meczu
witam w klubie...
To kurujcie się panowie bo w piątek w Krakowie MISTRZ !
Zostałeś dożywotnio wyrzucony z tego Forum.
Aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z Administracją Forum.
Powód nałożenia bana: napinka
Twój adres IP został zbanowany.
A ja tylko http://www.youtube.com/watch?v=PW2feborWZU :)
Oświadczam że jestem gotów na banicję nawet roczną w przypadku odrobienia zaległości w Nowym Targu.
W związku z tym, że mecz wtorkowy cieszy się ogromnym zainteresowaniem, bilety (ceny: 25 zł normalne, 17 zł ulgowe i 12 zł szkolne) sprzedawane są od rana w klubie, a kasy zostaną otwarte na dwie godziny przed meczem. czemu w nowym targu myślą w temacie biletów a u nas ni :(
Dziś najważniejszy mecz PO:)
jest jakas relacja na jakim Jastinie czy cos podobnego???please
www.tvp.sport.pl
DZISIAJ zaczynamy marsz po MISTRZOSTWO POLSKI , uciszamy owce na ich terenie dzis i jutro , a w piatek przed weekendem swietujemy od 22 !!!!
DO BOJU CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!
Srake mam na maxa a do tego nerwy chca mnie zjesc!!!!!!!!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARSZ MARSZ MARSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO BOJU MARSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cholera tv.sport odpada,mieszkam po za granicami:( radio krakow tez nie nadaje. Jezu musze to ogladnac,lub posluchac !!!!
Kto stanie w bramce? Rafał czy Marek?
edit: witam wszystkich, jestem tu nowy. pzdr
KruszynaKSC-Ciebie też grypa rozłozyła?:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)