Co prawda w Zagłębiu występuje druga obok Laszki największa gwiazda ligi i jeszcze kilku bardzo dobrych hokeistów ale jakoś mniej się tych meczy obawiam od spotkań ze Stoczniowcem. Zagłębie gra jednak o wiele bardziej "podchodzacy" Cracovii hokej.
Przez najbliższe 8 dni nasi rekonwalescenci znacznie poprawią dyspozycję.
Najważniejsze zadanie dla Rohaczka to ustabilizować grę obronną bo dziś znowu były okresy kiedy
leciały seryjnie kiksy w tercji obronnej.
-
-
Cracovia-Zagłębie - wszystkie mecze o finał play-off
Sorki to nie ten temat
Sosnowie bez Banaszczaka i Galvasa czyli czołowych obrońców http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,23404,zaglebie-bez-galvasa.html
26 jest mecz z Legia czyli na hokeju bedzie zerowy doping
jezu - o 17 Hokej a o 20 Mokre Stawy - tour de PAsy
a nie o 18 hokej ?
Trzeba się zastanowić jak tą Qu... Da Costę dojechać.Kupe chama i prowodyr zwłaszcza do Laszkiewiczów.Piłką się nie przejmujcie bo jak się pogoda utrzyma to odwołają kolejkę. Po co się mamy spieszyć jak do RPA nie jedziemy.
Do RPA jadą inni, a ich zawodnicy grają w naszej lidze.
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 26 jest mecz z Legia czyli na hokeju bedzie
> zerowy doping
mecz z Legią jest ważny ale walczymy o mistrzostwo Polski w hokeju !!!....... wybór na którym meczu należy być 26 lutego jest dla mnie oczywisty ( chociaż może oba terminy się uda pogodzić)
Oczywiscie chcialbym byc na 2 ale po 1 kasa ;/ po 2 pierwszy mecz w pilke za ktora tak sie stesknilem :D ale na hokej tez bym poszedl
Ja napewno będe na obu meczach!!! TYLKO PASY!!!
Ta juz widze jak kibice tłumnie zapierdalają do Sosnowca jak jest pół finał hokejowy. Było wyjebane na runde to i teraz jest wyjebane mimo cweLki. Hokej w tej sytuacji przedewszystkim. Głośno tłumnie i do końca.
Zapełnijmy hale by oprava mogła być na kozaku i doping na całego by przeciwnikowi miękły kolana. CRACOVIA niepokonana.
Ale nie wiadomo Bart czy gramy na Hutniku czy w sosnowcu
[img]http://www.zis.krakow.pl/uploads/gallery/1066.jpg[/img]
Nie mam złudzeń, Sosnowiec.
Dobra juz wiadomo ;p
nie wiecie od kiedy sprzedają bilety na pierwszy mecz z sosnowcem ? bo na głownej nie piszą ;/
hmmm nie mam pojęcia ale być może po prostu dzień przed???
staram sie wierzyć w to , że dzień przed już nie bedzie ani jednego ;D
też bym chciał, żeby tak było! :)
jeśli mecz piłki nożnej odbędzie się w piątek 26 lutego na stadionie hutnika o 20:00 to na hokeja nie ma sensu się wybierać bo będzie bardzo słaba frekfencja , a nie ma co ukrywać piłka ważniejsza nisz hokej mimo iż walczymy o tytuł mistrza Polski ale każdy zrobi jak będzie chciał ,, TYLKO PASY !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)