a Cieślicki ?
-
-
PLAY-OFF 2010 - mecze pozostałych zespołów
No to co sie dziwicie ze oni gwiżdża, skoro wy tez ich macie w dupie? :) I tak sobie nawzajem gwiżdżecie i sie napinacie tutaj :)
Ja byłem kilka razy ne meczach play-off i innych w Tychach i jakos nie zauważyłem niechęci do mnie czy naszych kibiców... A że dziady jakies gwiżdża na naszych to mnie to serdecznie ani grzeje ani ziębi :)
Wszędzie sie tacy trafiają co szukaja spisków i innych cudów zamiast sie cieszyc, że mecz kulturalny, bez wyzwisk, ze Tyszanie wchodza na nasze trybuny itd. Wam sie zawsze cos nie podoba :) Albo hooligani przeklinaja na meczu, albo bilety dla Tyskich za darmo, a to że przez bandytów nie mozemy jechac do NT, a to że w Tychach na nas źle patrzą jak juz tam łaskawie ruszycie dupe :)
Obłuda!
Racja, jeszcze Cieślicki.
Tychy przegrały dzisiaj m.in. przez błąd trenera Vavrecki który grał na 3 ataki, pozostawił w boksie atak Wołkowicz-Galant-Maćkowiak a trener Podhala zaryzykował i wystawił 4 ataki z obrońca Gajem na skrzydle...
Jeżeli chodzi o zgody to podkreślam różnicę w kibicowaniu w Krakowie a w Tychach m.in. to że my nie gwiżdżemy na ich zawodników jak wychodzą a oni nie czują że jak zgoda to moze by deko inaczej potraktować gości ale prosze o więcej szacunku dla tej zgody ma ona ponad 25 lat...
jak dobrze pamiętam w 1979 lub 1980 roku mecz piłkarski na Kałuży w II lidze to była zgoda...
Pozdrawiam Tyszan i życzę im brązu, ze względu na bonus nie mam wątpliwości że dobrze się stało...
Tychom mecz zawalił Sobecki.....
Oj prawda. Sobecki nie miał wczoraj dobrego dnia, tak jak we wcześniejszym meczu w NT Zborowski. Tychy walczyły tak do 0:4. ale jak bramkarz puszcza co drugi strzał...
9 dni później
Po pierwszej tercji Tychy z Witkiem w bramce prowadzą z Sosnowcem 2-0
a w Sosnowcu na 3 przed koncem mamy remis 4-4 !!!!!
W dzisiejszym meczu Tychy niestety przegrały w Sosnowcu 4-5....
...ale to daje im szansę na świętowanie brązu we własnej hali.
ps: Cóż i my i przyjaciele z GKS to obok TKH najwięksi przegrani play-off tego sezonu:(
Luka 4 bramki dziś zaaplikował. Oglądając mecz zdziwiła mnie bardzo niska frekwencja w Sosnowcu jak na walkę o brązowy medal mistrzostw Polski.
Trzymam kciuki za Tyszan:)
Zapraszamy serdecznie na krótką relację z decydującego o brązowym medalu meczu pomiędzy GKS-em, a Zagłębiem.
http://dailysport.pl/index.php/2010/03/20/brazowe-tychy-zaglebie-bez-medalu/
Już wkrótce do obejrzenia obszerna fotorelacja z tego spotkania. Szkoda tylko, że ostatnia w tym sezonie :(
Dziękujemy, zapraszamy do częstych odwiedzin.... i do zobaczenia już za jakiś czas na taflach naszych lodowisk.
No i Tychy zakończyły bieżący sezon wygrywając w ostatnim meczu z Zagłęgiem Sosnowiec 3:2 i tym samym zdobyły bązowy medal. Gratulacje dla GKS-u !!! :)
Szkoda, że to już koniec ligowego hokeja w tym sezonie. :( Już nie mogę doczekać się startu nowego sezonu :D ... ale to dopiero ... we wrześniu ! :(
Cóż, pozostają nam mistrzostwa świata za niecały miesiąc, może chłopaki się postarają ! :)
I przez te 6 miesięcy dla poprawy kiepskiego humoru związanego z brakiem ligowych rozgrywek hokejowych, :( pozostanie tylko przeżywanie przed telewizorem po raz kolejny, minionych niezapomnianych emocji - nagranych transmisji meczów finałów play off z trzech sezonów, w których nasza kochana Cracovia zdobywała mistrzostwo, a także nagranych turniejów hokejowych z ostatnich czterech Igrzysk Olimpijskich, od Nagano (z niezapomnianym wielkim Waynem Gretzkym) począwszy !!! (:D
Czy to już jest uzależnienie od hokeja ??? :D :D :D
ale jeśli tak naprawde wierzymy w nasza mlodziez to zawsze mozna looooknąć na wyniki przynajmniej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)