no wybory mi się wydaje wygra janukowicz..ale tymoszenko teraz jest bardziej pro-rosyjska,także trochę patrzy na zachód..w odniesieniu do polski była by lepsza timoszenko,przecież myślę że nie zdąrzy ona wygrać wybory..
-
-
Witam!Chciałbym przyjacielować
RadNce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bo on jest z Ukrainy znajdzie Polke i będzie
> studiował stosunki..międzynarodowe? :D
oczywiście,że nie powiem prawdziwą informację o swoim kierunku, bo nie wiem kto może czytać ten forum..
ale moje przyszłe studia będą związane z polityką państw świta...
Wd Napisał(a):
> we wrześniu przyjeżdżam..stosunki
> międzynarodowe będę studiował)
:D:D:D
co cię tak śmieszy?
jaskier -nie chcialem spalic - bo zadales bardzo podchwytliwe pytanie. I jedno jest pewne z Niego taki Ukrainiec jak z koziej dupy trabka ! Jeszcze nie rozumie co tu robi Nasza agitatorka?
izbik Napisał(a):
> jaskier -nie chcialem spalic - bo zadales bardzo
> podchwytliwe pytanie. I jedno jest pewne z Niego
> taki Ukrainiec jak z koziej dupy trabka ! Jeszcze
> nie rozumie co tu robi Nasza agitatorka?
Jeszcze IP da się jego sprawdzić, ale to już robota modów.
izbik Napisał(a):
> jaskier -nie chcialem spalic - bo zadales bardzo
> podchwytliwe pytanie. I jedno jest pewne z Niego
> taki Ukrainiec jak z koziej dupy trabka ! Jeszcze
> nie rozumie co tu robi Nasza agitatorka?
no jeśli znasz więcej o sytuacji na Ukrainie, to może powiesz?
z zadowoleniem wysłucham)))
a jaki jest twój stosunek do Bandery?
pozytywny..)przecież to bohater Ukrainy)jako i Szuchewicz)
już męczą mnie te głupe zapytania..może ktoś konkretne zapyta,żeby potwierdzić moją narodowość..
Synku ja Ci powiem tylko jedno -chcesz udowodnic ,ze nie sciemniasz ? Mam Ukrainke teraz w moim towarzystwie - wysle Ci w twoim jezyku ( nie ruskim) wiadomosc na Twojego E-maila, NA KTORA MASZ 2MINUTY NA ODPOWIEDZ -zgadzasz sie?
Bohater 100 tysięcy Polaków wymordował w bestialski sposób i bohater tacy bracia jesteście ?
napisz emaila na ktory musze wyslac..
Nie- podaj mi na PW Twoj Ukrainski e-mail. Wtedy wyslemy do Ciebie zapytanie.
qtec Napisał(a):
> Bohater 100 tysięcy Polaków wymordował w
> bestialski sposób i bohater tacy bracia
> jesteście ?
walczyl o niepodleglosc ukrainy..dla ukraincow jest bohaterem..
mozemy tutaj zrobic historyczny forum i szukac mordercow ukraincow wsrod polakow i mordercow polakow wsrod ukraincow..nie o to chodzi..
uwazam,ze jestesmy narodami braterskimi..o nigdy nie powiem zle o polaku tylko dlatego,ze kiedys byly konflikty w historii..
jezeli myslisz inaczej,to twoje prawo..
Bandera to dla Ciebie bohater? Ja znam paru Ukraińców (są w mojej szkole) i oni nienawidzą Bandery. To jest ludobójca i kolaborant. Każdy przy zdrowych zmysłach, niezależnie od narodowości to przyzna.
A wiesz kim był Piotr Konaszewicz Sahajdaczny? Kogo wolisz, jego czy Banderę?
o i tu charakter i przekonania Kasi sa na miejscu....
no wiesz tego zabojce prezydent uznal za bohatera panstwa..
na zachodzie ukrainy do bandery bardzo dobrze sie odnosza..jestem ze srodkowo-polnocnej tam stosunek jest inny...po prostu na lekcjach historii nauczyciele robia wszystko,zeby ludzie uznali bandere za bohatera..
wedlug mnie moj stosunek do bandery jest pozytywny tylko dlatego,ze pod czas 2 ws walczyl o niepodleglosc ukrainy przeciwko niemcam i rosji
Przecież on kolaborował z Niemcami... A to, że sobie ogłosił niepodległą Ukrainę bez niczyjej zgody i uznania to żadne bohaterstwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)