Panowie!!! Panowie!!! Panowie!!!
Co sie dzieje z wami??? Niedosc ze na hokeja chodzi tak malo osob to jeszcze na domiar zlego ci ktorzy przyjdna na lodowisko wogole niedopinguja naszych...
Efekt jest taki ze ja Świstak Łysy i pare innych osob (ktore zawsze z chcecia uzyczaja glosu:) ) wydzieramy sie SAMI!!!
Jakakolwiek proba rozruszania trybun konczy sie zaledwie laskawym cichym odkrzyknieciem kilku osob i to wszystko...nic sie niedzieje!!!
Po bramce nagle wstaje lekkie pobudzenie ale pokrzycza CRACOVIA i...
Cisza jak makiem zasial...
Czy tak moze byc???....widocznie moze skoro jest...WSTYD!!!!!!!!!
Apeluje i zachecam do naprawde glosnego i przedewszystkim trwajacego caly mecz dopingu...
Pamietajmy ze kibice to wlasnie ten 7 zawodnik na tafli ktory zawsze pomoze i zawsze doradzi i nigdy niezawiedzie kolegow z druzyny!!!!
-
-
Doping na hokeju!!!
człeniu jak usłyszałem że ktoś śpiewa "analogia arka gdynia" to co mam piać razem z nim
jutro zrobimy kartoniade :-)
KscWolaDuchackaZachod: Wez TY nie pierdziel pouczasz prawdziwych pasiaków! a sam przeżutem jestes wiec nie masz prawa głosu!!!!!!!!!!!
ja śpiewam bo...lubię
a on kiedys spiewał na reymonta teraz przybył do nas i jush chcialby rzadzic......
to albo go wyrzuc, jak Ci sie gosc nie podoba, albo przyznaj mu racje, bo doping zawodnikom sie nalezy. to nie jest rzadzenie sie
racje ma ale mordke niech zamknie i siedzi cicho będąc na meczach! boaz mnie sciska w dołku jak zaczyna doping na Pasach gardło które spiewało na reymonta!
zaraz zaraz...poważnie????mógłby to ktoś potwierdzić??
Tak ja to moge potwierdzic... Jeszcze 5 lat temu śpiewalem na reymonta...
I piec lat temu kumpel zaprowadzil mnie na pasy i pokochalem ten klimat...
Niejestem dumny ze bylem wislakiem ale zalowac tez niemam czego, bo zarowno na reymonta jak i na pasach REPREZENTUJE godnie i z podniesionym czolem barwy klubu ktoremu kibicuje...
Mozecie wieszac na mnie PSY za moja reymontowska przeszlosc ale w moim sercu jest CRACOVIA i bede chodzil i dumnie kibicowal Pasom...
A zeby to udowodnic bede spiewal i krzyczal jeszcze glosniej...
Zmiana zamieszkania naprostowala moj kregoslop moralny... teraz juz 5 lat jestem grzeczny i niechodze na reymonta a chodze na pasy i to bardzo czesto, tak czesto jak mnie tylko czas puszcza wiec DO BOJU CRACOVIA!!!
Ps.Świstak mowilem ci o tym w enigmie!!!
szacunek dla ciebie stary.. przyznałeś się do dosyć niepopularnej rzeczy na tym forum, a to budzi moje uznanie.. mnie osobiście wcale nie mierzi, że 5 lat temu śpiewałeś na Reymonta.. uznaje to za przykład tzw ”zagubienia nastoletniego”.. dobrze to o Tobie świadczy, że zamiast grającej w pucharach Wisły zacząłeś chodzic na III-ligową Cracovię.. widocznie Pasy ujęły cię czymś więcej niż ta ”wielka Wisła”, którą jeszcze niedawno dzieliły od Cracovii lata świetlne.. dyskusje na temat ”przerzutów” nigdy mnie jakos nie pasjonowały.. dziwnie brzmią rozmowy o tym między fanami Cracovii, klubu, któremu kibicuje zarazem ex-alkoholik i religijny heretyk Maleńczuk, jak i namiestnik Chrystusa na ziemi - Jan Paweł II.. wśród takiego rozrzutu kibicowskiego z powodzeniem znajdzie sie miejsce dla zagubionej duszyczki, która po latach białogwiaździstej ślepoty zaczęla widzieć świat w biało-czerwone pasy..
ostatnimi czasy indoktrynacja klubu z Reymonta wśród nastolatków istotnie przynosi efekty.. są nalepki z Żurawiem z Bravo Sport, kapsle od lemoniady z Szymkowiakiem, głosowanie Audiotele z Frankowskim.. biedne dzieciaki gapią się w TV i ściskaja kciuki za pomarańczowe buciki Żurawia.. albo zakładają tematy na forum Wisły pt.”Nasi piłkarze jazdują w Kameleonie” (dla niewtajemniczonych wyrażenie ”jazdować” oznacza zwielokrotniony okrzyk Jazda, jazda, jazda itd. a temat ten na forum Wisły doczekał sie już chyba 300 wpisów, gdzie zachwycone małolaty wypisują farmazony w stylu ”ale się Głowacki fajnie najebał, mało ze stołu nie spadł”, albo ”ale Goraw miał wyjebiste spodnie, ja pierdziele”..)
tym wiekszy szacunek stary dla ciebie, który zakochałeś sie w Cracovii na zabój.. mam nadzieje, że takich ludzi bedzie więcej.. mówię serio.. mam nadzieję, że wielu sezonowych kibiców zamiast kibicować zadufanej w sobie i pękającej od pychy Wiśle, przejdzie katarsis i zacznie chodzić na Cracovię.. rywalizacja w pierwszej lidze między Cracovią a Wisłą powinna zacząć sie już teraz.. pora odwrócić wszelkie proporcje na korzyść Cracovii.. ;-)
nadchodzą czasy w Pasy..
a wam panowie z Voli West radzę się zastanowić co piszecie..
pozdrawiam załozyciela tematu, któremu jak widać dobro Pasów leży na sercu..
Wiadomość zmieniona (14-12-03 19:11)
A ja mam podobne zdanie jak _VoLa_WeSt_
A tak na marginesie to ze od 5 lat chodzisz na Pasy to przesadziles...
ja trochę nie w temacie...ale dla mnie to całkiem naturalne ,że ktoś wchodzi na Pasy
i ZAKOCHUJE się od pierwszego wejrzenia. Ja przeżyłem to samo. Po pierwszej wizycie na Cracovii dostałem świra co trwa do dziś..
KSCWolaDuchackaZachod też wlazł i poczuł magie "Ziemi Świętej'. Gdyby mnie to dziwiło musiałbym się dziwić samemu sobie.
Nie on pierwszy i nie ostatni.
Dla mnie to sa choragiewki...! I chyba nie tylko ja mam takie zdanie(?)
ja chyba też nie jestem w swym zdaniu odosobniony..
Ro Man napisales ze szanujesz go ze zaczal chodzic na 3 ligowe Pasy zamiast na 1 ligowe reymonta...... ale przeprowadzajac sie na Vole raczej innego wyjscia nie miał..... gdyby mieszkał dalej tam gdzie mieszkał chodził by dalej na reymonta i spiewał zwislackie piosenki!!!
no i z tym 5 lat przesadziles;-)
O ile sie nie myle to na mecze zaczal chodzic gdy Cracovia zaczela wychodzic na prosta. Ale i tak mysle ze na Pasy przeszedl z innych wzglegow, wiemy jakich...
poprostu to był mus;-) wyjscia nie miał;-)
Zgada sie, ale niech nie pier.... tak jak by byl kibicem Pasów z krwi i kosci...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)