Znajomy jakieś 2 godz temu kupował bilet,i na sektory 2 i 3 poza pojedyńczymi miejscami został 1 rząd wolny,więc jest nieźle ;)
Ciekawe jak druga strona?
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
no to zapowiada sie 4-5 tys :) mysle ze skoro 2-3 wyszly ... to na przeciwne trybuny bd polowe tego :)
Przedwczoraj, na 1 i 4 były same beznadziejne pojedyncze, zasłonięte miejsca... wiem bo chciałem tam karnet...
Ja wczoraj zapisałem sie na hokeju na bilety za okazaniem dowodów i zajeło mi to może 5 min.a dzisiaj dostałem bez stania w kolejce te bilety na Hutniku -i poza niepotrzebna dodatkową podróża do Huty wszystko poszło sprawnie.Tylko Pasy !!!
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kobiety i dzieci mające bilety za 1 zł wchodza
> na KAŻDY SEKTOR !!
>
> wiec spokojnie staban wejdziesz z synem gdzie
> bedziesz chcial
Moim zdaniem guzik prawda. Kobiety i dzieci za 1zł wchodzą tylko na 4. Jak chcą na inny sektor to muszą zapłacić kasę jak za zwykły bilet. Jak stałem w kolejce to to pytanie pojawiło się z 10 razy. Za każdym razem odpowiedź była taka jak napisałem.
HALLO MOZNA KUPIC PRZED MECZEM, PRZEDLUZYLI ???? wie kto????
Na 99% niestety nie
ja obstawiam 2300 ludzi!!!
a ten 1 % ???
ja obstawiam miniimum 5000
Ten 1% to nie pewna informacja.
Czas się zbierać,do zobaczenia na meczu :)
1% to cud.
Bilety były w sprzedaży, nie wiadomo czy w ogóle jeszcze są.
Polcja i ochrona musi dostać listę kibiców dwie godziny przed początkiem imprezy, więc jak łatwo się domyślić tylko szczęśliwy zbieg okoliczności - czyli bilet od kogoś - pozwoli CI wejść
no nic, zona sie ucieszy..........w sumie z Legia to cudy sie zdarzaja, a na tamtym meczu bylem....
Koper83 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim zdaniem guzik prawda. Kobiety i dzieci za
> 1zł wchodzą tylko na 4. Jak chcą na inny sektor
> to muszą zapłacić kasę jak za zwykły bilet.
> Jak stałem w kolejce to to pytanie pojawiło się
> z 10 razy. Za każdym razem odpowiedź była taka
> jak napisałem.
Moze ktos potwierdzic ten absurd na przyszle mecze ?
Zacznij my od tego że w kasach powinni sprzedawać bilety pojedyncze, przychodzisz dajesz dowód i kupujesz jeden bilet dla siebie a kolega też kupi nie zabraknie...grupy zorganizowane po kilka naście lub dziesiąt osób dostarczają listę nazwisk i peselów do klubu a on po za kolejką przygotowuje im bilety....później jest kur...pod kasami burdel bo każdy kupuje ileś biletów wymyśla pesele na miejscu a na koniec wielka afera bo się coś nie zgadza i się robi awantura a normalny kibic stoi i kur... czeka jak powalony.
Tak było wczoraj na hutniku i dla mnie to katastrofa (ludzie = sympatycy CRACOVII czy to starsi czy młodsi stoją i czekają a gnoje wpierd.... się w kolejkę, kozakują i awantury wykręcają)
Mnie na karnet stać ale nie kupiłem bo taką mam pracę że często wyjeżdzam i nie zawsze mogę być na meczu ale widząc ten burdel (klub źle organizuje sprzedaż ale my też dajemy w dupe pod kasami - taka prawda) stwierdzam że chyba lepiej kupić karnet i nawet jak nie będe na kilku meczach to przynajmniej będę miał święty spokój
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)