[b]WSZYSCY NA WAŻNY MECZ ![/b] :D
02.02.2010 (wtorek)
EKSTRALIGA: Comarch Cracovia vs GKS Tychy godz. 18
-
-
CRACOVIA vs GKS TYCHY (2.02.2010) godz.18 ! WSZYSCY NA MECZ !
Będzie ciężko ale trzeba wierzyć ,że wygrają :D
Niech nas tyle przyjdzie co ostatnio to bedzie miazga :D
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech nas tyle przyjdzie co ostatnio to bedzie
> miazga :D
Albo niech i więcej nas przybędzie. Co do meczu to on będzie bardzo ciężki, widać po wynikach, że dalej GKS ma dobrą formę. Miejmy nadzieję, że tym razem to my wygramy mecz - rewanżując się za ostatnią porażkę w Tychach.
W to akurat nie wierze niech przyjdzie jak ostatnio czyli te 2200 (rezem z GKS) to bedzie super
Szkoda, że mecz z Tychami nie jest w Niedziele jak z Zagłębiem, bo wątpię by we wtorek zjawiło się dużo osób, wiadome praca, szkoła i inne pierdoły w ciągu tygodnia.. Ale oby było Nas jak najwięcej, oczywiście ja będę ;)
Mecz z Zagłębiem był we wtorek :)
czemu nie mogą zrobić meczu o 19:15?
na pewno o 19 byloby więcej ludzi, ale mam nadzieje, że we wtorek pokażemy klase :) obecność obowiązkowa dla każdego kro może!
Wierze,że wygramy :)
Wszyscy wierzą ;)
Ciężko będzie ,ale przy wspaniałym dopingu na pewno wygramy :)
Pokażmy klasę wspaniałym dopingiem a wierzę że zawodnicy dostosują się do kibiców - wszyscy na Tychy
Wszyscy na mecz, Tyszan zostawmy w spokoju ;]
Tak będzie DWÓCYFRÓWKA
Tez nie rozumiem tego dlaczego mecze nie są o 19.15 przeważnie dałem rade być na meczach o 18 ale teraz już nie ma szans żebym zdążał na mecze o 18, a myślę ze na 19.15 dałbym rade przychodzić.. no ale trudno pozostają mecze w piątek i niedziele ;/
Mecze o 19 15 transmituje telewizja i to ona ustala o ktorej jest mecz
TYLKO ZWYCIĘSTWO CRACOVIO TYLKO ZWYCIĘSTWO !!! GKS&KSC WIECZNA SZTAMA !!!
Amok zluzuj trochę
Na pewno to nie będzie pasować wszystkim ,ale dla mnie ten mecz z Tychami nie jest najważniejszy w tym sezonie(choć obecność obowiązkowa)) , teraż nie powinni sie forsować lub pokazywać na co ich stać na lodzie tak naprawdę(taktyka)!!,na to przyjdzie czas w play-offach i chyba najważniejsze by nie było ,,strat w ludziach ''
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)