Jak w temacie.
[large]UWAGA[/large] Na meczu będę miał do sprzedania vlepki Tarnovii. Cena jednego kompletu [b]2,20zł[/b] (11 szt.). http://i49.tinypic.com/fodpgk.jpg
Chętnych na inne gadżety Tarnovii (t-shirty, czapki, szklanki do piwa) odsyłam na PW.
-
-
26.01 (godz. 18:00) CRACOVIA vs. ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.
"W moim zespole zabrakło Damiana Słabonia, który ma stłuczone żebra po piątkowym meczu w Tychach. To twardy zawodnik i myślę, że wróci do gry najdalej za dwa tygodnie."Wreszcie wiadomość o Słaboniu.
a jak z temperaturą na hali nie chodzi mi tu o tem.kibicowską :)
znośna, daliśmy radę wczoraj, to we wtorek damy radę
Co Wy macie z tym mrozikiem? Tylko minus kilkanaście stopni. Pamiętam jak w swoich rodzinnych stronach na Suwalszczyźnie śmigałem na przywiezionych Bauerach z RFNu przez mojego Ojca po jeziorze przy -45 i mi było gorąco :o Hehe miałem wtedy lepsze łyżwy niż nasi hokeiści :D
Yaguarundi, weź kopsnij pare tych pigułek co bierzesz ;) Prawda jest taka, że im więcej będzie nas na hali, tym będzie cieplej.
Powstało piwo w pigułce? :D
Dzisiaj na treningu pojawił się Sarnik ... czyżby nowy zawodnik w Cracovii? :-)
no, no... ciekawie się robi... :)
http://www.e-hokej.pl/magazyn-aktualnosci/2864/Sarnik-w-zawieszeniu/
"Bogdan Terlecki skomentował również zawarte po raz kolejny w komunikacie ostrzeżenie pod adresem klubów, które zalegają z zapłata wpisowego do ligi (GKS Tychy, Wojas Podhale SSA, TKH Nesta Toruń i HC GKS Katowice). - To prawda, ze tych klubów nie wyłączy się z rozgrywek, ale jeśli będą chciały grać o mistrza Polski, to będą musiały obejść się bez zawodników, którzy wzmocnili ich składy w tym sezonie."
A to dobre... Czyli nie wpisali się do ligi ale w lidze grają.... :)
Ciekawe ile to wpisowe wynosi, nie wie ktoś ?
chyba w tym roku było 25 tys ale głowy nie dam... może 15 tys...
Witam Panowie.
Dlaczego w Krakowie na lodowisku nie mamy Goal Horn ? Dźwięk syreny czy coś podobnego jak jest w NHL, razem z muzyczką na pewno byłoby jakąś frajdą dla kibiców, a gdyby jeszcze można było tak pośpiewać : "http://www.youtube.com/watch?v=IgN73aITB6s " to bajka :)
Zadnych syren po golu to nszczy doping pozatym lubie sluchac tego JESSSTTTTT!!!!!!!! ;p
noo juz powoli się wybieram... jem obiadek i na lodowisko!!!
A ja pracę skończę gdzieś tak w drugiej tercji :(
Gooooool!!! Musial podał zza bramki do Drzewieckiego, a ten strzałem z 5 metrów umieścił gumę między parkanami Dzwonka!!!
Jest wyrównanie - Podsiadło uderzył z 2 metrów i Rączka musiał wyjmować gumę z siatki
Gooooooool!!!! Biela wygrał bulik, wycofał do tyłu, a L. Laszkiewicz huknął z klepy!!!! Dzwonek zaskoczony!!!
Czyli ogółem 2-1 :).
Goooooool!!!!!! Cracovia strzela trzecią bramkę! Z bliska trafia L. Laszkiewicz!
:D
Goooool!!!!! Musial wyłożył Radwańskiemu, a ten z metra wpakował krążek do pustaka!
Hehehehehe.
Wynik wyraźnie na naszą korzyść ale Rączka tam cuda działa !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)