OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!!
-
-
CRACOVIA - Akuna Naprzód Janów 24.01.2010 godzina 18:00
JUTRO NA LODOWISKO :) Jak typujecie, ilu nas będzie?
Tysiąc pińcet
sto dziewięćset :D Na play offa'ch zawsze jest dużo powyżej 1000 będzie.
Biorąć pod uwagę: mróz, ferie, porażkę w ostatnim meczu i niezbyt atrakcyjnego przeciwnika (z całym szcunkiem do Janowa), to będzie 800 osób. W tym ja... :)
Parę stówek nie więcej. I może nareszcie u nas z nimi wygramy
Że też muszę być na uczelni do 20:( Ehh...
Co to sa w ogole za wymowki ze zimno czy ze przegrali wszyszyscy na mecz i juz !
no ja będę bankowo... i znów zabieram nowych do poznania tej pięknej dyscypliny sportu :)
tak hokej to piękny i niebezpieczny sport. :)
Jutro będzie nieźle zimno na lodowisku:/ ma być jakiś -17 stopni na zewnątrz:/ ale oczywiście ja też będę:) tylko trzeba będzie się jakoś rozgrzać przed wejściem na lodowisko:D:P
Mimo ostatniego meczu i słabej postawy naszych Mistrzów musimy pokazać, że jesteśmy z nimi! Bo nie jesteśmy kibicami sukcesu, jesteśmy kibicami, którzy kochają swój klub i potrafimy ich wspierać na dobre i na złe! Panowie i Panie nie jesteśmy z pierwszej łapanki zróbmy dziś kocioł taki jakiego jeszcze nigdy nie było na hokeju nigdzie w Polsce! Jesteśmy biało czerwoną rodziną. [b]JESTEŚMY CRACOVIA! WSZYSCY DZIŚ NA MECZ! CRACOVIA zAWsze PANY[/b]!
AMEN!!!
Khain Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Parę stówek nie więcej. I może nareszcie u nas
> z nimi wygramy
Już z nimi u nas wygraliśmy.
Mój błąd
w 100% popieram Paszczaka trzeba im dzisiaj pokazac ze jestesmy z nimi nawet jak im gorzej idzie a tylko w tedy kiedy wygaja mecz
UBRAĆ SIĘ BARDZO CIEPŁO BO ZAPOWIADAJĄ -20 :P
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> UBRAĆ SIĘ BARDZO CIEPŁO BO ZAPOWIADAJĄ -20 :P
Ja prognozuje jako meteorolog hobbysta
+ 1906
[b]WSZYSCY NA MECZ!![/b]
Szanowni Państwo,
życzę naszym hokeistom zwycięstwa w dzisiejszym meczu i trzymam za nich kciuki ale ponieważ zrobili mnie w konia w piątek nie podejmując walki w Tychach...dzisiaj wybieram mecz Orłów Wenty uważam że ci Panowie mają znacznie więcej charakteru...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)