Ja w najbliższym czasie wybieram sie do Witowa, polecam osobom które chca w dobrych warunkach doskonalic jazde ( równomiernie nachylony i szeroki stok). Ja jade raczej poskakac na tamtejszym snowparku... Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam :)
-
-
Narty - Sezon 11/12
ja w śr ew w czw po pracy na maly rekonesans na Zarabie kolo Myślenic, jak tam jest?
no i zaliczylem, stok stromy, momentami troche wąski, pewnie w weekendy jest tam przejebane, dzisiaj bylo duzo lodu i zasp wiec warunki kiepskie, z braku laku moze byc, w koncu blisko Krakowa
Lepiej sie nie dało opisac:)
dzisiejsza kolejka w laskowej
[IMG]http://i48.tinypic.com/2hhjbc8.jpg[/IMG]
i dlatego wlasnie bylem tam w srode i tylko co trzecie krzeslo zajete :) wyjechał zjechał wyjechał zjechał i w 4 godzinki z 13 razy :)
ile ma ta Laskowa jeszcze trasy oprócz tego co widzę na zdjęciu?
jeszcze jakies 1600 w sumie 2000
http://www.simplus.pl/v.do?idx=1325017
Zniżki na narty dla tych którzy mają Plusa :)
w środę atakuje Białkę, jak tam z kolejkami w godzinach popołudniowych?
bylem przez ferie w bialce. w godzinach 14-15, 20-30min oczekiwania na wjazd na kotelnice. najlepiej jezdzic wieczorem lub ranem od 9-11.
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja w śr ew w czw po pracy na maly rekonesans na
> Zarabie kolo Myślenic, jak tam jest?
>
> no i zaliczylem, stok stromy, momentami troche
> wąski, pewnie w weekendy jest tam przejebane,
> dzisiaj bylo duzo lodu i zasp wiec warunki
> kiepskie, z braku laku moze byc, w koncu blisko
> Krakowa
Ja z kolei na zarabiu byłem wczoraj.Był to mój debiut na tym stoku i po tym co się nasłuchałem o muldach lodzie i wszelkim źle muszę przyznać że byłem pozytywnie zaskoczony. Muldy były umiarkowane na tyle że jazda sprawiała radoche i nie trzeba było ciąć na krechę żeby uniknąć gleby na muldzie. Stok jest dosyć stromy (na pewno bardziej niż w Kasinie) ale krótki i wąski, wczoraj na szczęście ludzi było bardzo mało ale np w weekendy może być tam ciężko.Miły akcent to wygodne krzesełka i przygrywająca muzyka na wyciągu.
no i Białka zaliczona, wrażenia spoko, wyjeździlem sie, najdluzsza trasa totalnie plaska trzeba odpychac sie kijami :) dla mnie nie do jazdy, najfajniejszy wyciag z prawej patrzac od dolu, ze wzgledu na duze kolejki warszawiakow orczyk a nie krzeslo, szkoda ze taki krotki, strasznie duzo ludzi, wyjazd na plus jednak
6 dni później
Ja akurat na nartach byłem w Zakopanem . Stok nosal b.fajny raczej dla osób które już na nartach śmigają .
Wrażenia dobre , wyciąg krzesełkowy . Ludzi nie dużo. :) Dla osób nie które nie umieją jeździć jest szkoła narciarska .
Ogólnie polecam :)
w środę jademy do Kasiny ... ponoć płasko
Ja byłem 7 dni w Szczyrku, dzisiaj wróciłem. Trasa na D.Skrzycznym fatalna, szczególnie na dolnej stacji to samo M.Skrzyczny (Solisko), ale za to można wykonać ollie nad sporej wielkości kamieniem ;] Najlepiej jeździło się na górnych stacjach, ja żałuje tylko że nie zaliczyłem Golgoty i nie byłem na Juliany, ale Czyrna też była fajna..
Jutro jadę sprawdzić Podstolice :)
5 dni później
jednak zamiast Kasiny byla Białka znowu, troche mokry śnieg ale w sumie nie najgorzej
Jade w paitek do Małego Cichego:) Jak tam jest? Tydzien tam spedze do przyszłej niedzieli bo w srpdku tygodnia na 3 dni do NT do Rodziny mojej, ehh. Ciekawe czy da sie jeszcze jezdzic, czy tylko picie bimbru nam zostanie.
Wróciłem z Białki rano jeżdzi się super póżniej warunki coraz gorsze ale ujdzie!!!
5 dni później
W pytke warunki były szkoda że były bo trzeba było sie zerwac wczesniej, w osattecznosci od czwartku do niedzieli do południa, ale wystarczyło nam. Poszło troche vlep naszych, poza tym brak akcentow kibicowskich, ( a nie, widziany tez polar lehii)
Sam wyciag super, moze troche za płaski ale super przygotowany, na jednoniowe wypady jednak zdecydowanie za daleko. Ceny przyzwoite.
Ja na weekend wyruszam do Białki, do świąt jeszcze będzie można pojeździć przy obecnej pogodzie..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)