Dobra mecz jest już jutro! Czy ktoś zrobił coś żeby ogarnąć ludzi do młyna?
-
-
CRACOVIA vs ZAGŁĘBIE WTOREK!- 22-12-2009 godz. 18:00
Zabieram ze soba 2 kolegow
nie znaja tylko tych nowych przyspiewek ale szybko sie naucza albo ja ich naucze
ostatnio karteczki z tekstem rozdawali. Jutro pewnie też będą dawać!
to fajnie. Zbierac ludzi do mlyna :P
WSZYSCY NA HOKEJ!!!!!
To ostatni mecz w tym roku! Podziękujmy za Mistrzostwo, za Puchar Kontynentalny za cały rok!
Hej heja heja...
CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!
Przypominam ,że jutro na meczu będą znowu sprzedawane kalendarze hokeistek na 2010 rok!.
Więcej informacji tutaj: [url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1608100]KLIKNIJ[/url]
sześciu nowych kibiców przyprowadzam!!!
Kuba_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ostatnio karteczki z tekstem rozdawali. Jutro
> pewnie też będą dawać!
Ostatnio ja przyniosłem 100 szt, z młyna praktycznie już wszyscy znają tekst, więc na jutro chyba nie ma sensu przynosić:P.
Ja też biorę 2 ziomków :D ,mam nadzieje ,że będą zdzierać gardła !!!! :)CRACOVIA PANY!!
a ja sam sie przyprowadzam-moze to bedzie wsparcie dla innych.................. czekalem wiele lat by pokibicowacPasom(pilki nie ma -wiec przezucam sie teraz na hokej!)
Izbik to odrazu przyjdz na mlyn zedrzec gardlo :D
Zabieram faceta i bede w mlynie :D Ale nie znam tekstow nowych ;(
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1449661,page=52 proszę
A ja mam pytanko odpowiedz moze byc na priv.. gdzie sie najduje mlyn bo dawno mnie nie bylo??ja tez zabieram 2 osoby:D
za bramką, sektor chyba C
Sektor C za bramka gosci w pierwszej tercji
Gramy dzisiaj bez Bondarevsa i Pasiuta! czyli musza kogos dobrac z 2 druzyny
I wlasnie po to mialby by byc 4 obcokrajowiec wrazie kontuzji
Sosnowiec z Mazurkiem i Zachariaszem!!!brak z nowych u Nich Balcziki ??
Comarch Cracovia: Radziszewski (Rączka) ? Wajda, Csorich, L. Laszkiewicz, Słaboń, D. Laszkiewicz ? Dudaš, Dulęba, Radwański, Musial, Łopuski ? Noworyta, Kłys, Piotrowski, Biela, Drzewiecki ? Landowski, Guzik, Rutkowski, Bryła, Witowski.
Pol-Aqua Zagłębie: Rajski (Dzwonek) ? Galvas, Bychawski, Luka, Mazurek, G. Da Costa ? Dronia, Duszak, Podlipni, Koszarek, Różański ? Kuc, Sarnik, Zachariasz, Opatovsky ? Podsiadło, Banaszczak, Ślusarczyk, T. Kozłowski, Jaros.
po 2 tercjach 2-2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)