W krainie morza, plaży,
Żółto-niebieskich snów,
Pokonaj gospodarzy,
Zwycięską wracaj znów!
-
-
Lechia Gdańsk - Cracovia, 12 XII 2009 (sobota), godz. 14.45
MC.busz zakłada wątek, o wynik już jestem spokojny:)
MC.busz na prezydenta! :)
Do boju Cracovia! Po 5 zwycięstwo z rzędu, na trudnym terenie z trudnym rywalem ale mimo tego trzeba wygrać!
zubereg 16 listopada już pisał o pięciu zwycięstwach. A jak zubereg coś napisze , to nie ma .....bata.
[i]zubereg [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: Wnioski do Profesora Filipiaka !!-tylko poważne merytoryczne wypowiedzi.
16 lis 2009 - 12:14:41 Zarejestrowany: 4 l. temu
Ja uważam ze kibiców mamy dużo tylko im sie w d.pach poprzerwacało.. By przyszli na mecz to musi być seria pięciu zwycięstw, ładna pogoda i frytki do tego....[/i]
No, czyli na Legii będzie komplet;)
a frytki będą?
Wygramy wygramy wygramy!
Dobrze że w [b]EFC[/b] jest transmisja, trzeba będzie zaglądnąć do przyjaznego klubu :D
Oby chlopaki dali slodki rewanz za pamietny wynik z Sosnowca
.Hmm mina 11tys pedalow w bialo-zielonych kitelkach po przegranym meczu z Pasiasta Husaria--Bezcenne:)
Gwardią? :)
Świat się kończy skoro nasi kibice nazywają drużynę gwardią...
Kruszyna.. - zoltko za ten faul....
Ja bym dał czerwoną i zakaz gry przez 4 mecze. Poniżej Pasa(rozumiane w dwojaki sposób)...
tosz to junior jeszcze... - (chyba..)
Panowie wielkie PRZEPRASZAM za ta nieszczesna... noo wiecie co!! Husaria bedzie lepsza:)Zachowalem sie jak .....
Ja juz nie taki junior bo kilka ladnych wiosenek juz mam i od kilkunastu dobrych lat aktywnie(obecnosc meczowa) Pasiaste Serce Mam.A to ze na Forum sie nie udzielalem nidgy to przyczyna braku checi do zakupu sprzetu do tego sluzacego czyli komputera.
Nie chcę podbijać bębenka, ale niech betony nas się boją a nie odwrotnie.
CRACOVIA PANY!!!!!
I o to chodzi Cracovio, mam naszieje że oslodzicie nam troszkę ten gorzki smak przegranej w derbach ;)
Liczymy na was. Tylko zwycięstwo, Cracovio tylko zwycięstwo !!!
arthools Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I o to chodzi Cracovio, mam naszieje że
> oslodzicie nam troszkę ten gorzki smak przegranej
> w derbach ;)
???
[quote=kostek]
arthools Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I o to chodzi Cracovio, mam naszieje że
> oslodzicie nam troszkę ten gorzki smak przegranej
> w derbach ;)
???
[/quote]
Zapewne Arkowiec ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)