pytanie do użytkowników weeb.tv też wam od kilku dni poznikały canal + c+ sport hbo itp itd? praktycznie wszystko co mnie interesowało zniknęło:( a dziś widzę pojawił się c+ i c+sport ale raz działa raz nie
-
-
Cyfrowy Polsat,NC+,Kablówka itp...
Carsten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pytanie do użytkowników weeb.tv też wam od
> kilku dni poznikały canal + c+ sport hbo itp itd?
> praktycznie wszystko co mnie interesowało
> zniknęło:( a dziś widzę pojawił się c+ i
> c+sport ale raz działa raz nie
Tak zniknely bo maja jakas awarie i raz sie pojawiaja a raz nie...
Pisalem ale bez odpowiedzi...
Jest to pierwszy raz taka sytuacja od 5-6at od kiedy z tego korzystam...
awaria? mi gość odpowiedział jakieś blabla o kanałach zależnych od użytkowników którzy je udostępniają czyli blablabla ;)bardziej mi to wygląda że ktoś się w końcu do nich dobrał
a propos ogladania lig w inny sposób, opcja ok jesli macie znajomości
- kogoś z abo NC+, niech zalozy konto na canalplusonline, wsio co leci w tv, leci streamowane z ich strony, mój ojczulek ma nc+ z satelity i ja tak sobie oglądam premmier league czy ekstraklase
a odnośnie Eleven i Eleven sports, pakiet na player.pl tvnu, 11 zl /miech
- do tego ipla albo abo bezposrednio z eurosport.com i wszystkie najwazneijsze ligi za 20 pln + znajomy z nc+ ;)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Carsten Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > pytanie do użytkowników weeb.tv też wam od
> > kilku dni poznikały canal + c+ sport hbo itp
> itd?
> > praktycznie wszystko co mnie interesowało
> > zniknęło:( a dziś widzę pojawił się c+ i
> > c+sport ale raz działa raz nie
>
>
> Tak zniknely bo maja jakas awarie i raz sie
> pojawiaja a raz nie...
> Pisalem ale bez odpowiedzi...
> Jest to pierwszy raz taka sytuacja od 5-6at od
> kiedy z tego korzystam...
Dokładnie też nigdy na nich nie narzekałem, teraz dopiero taka lipa
http://www.telewizjada.net/
zajebista stronka...można oglądać bez cięć na smart tv albo na smartfonie w naprawdę dobrej jakości...same najbardziej przydatne kanały...koniec z podłączaniem laptopa pod tv :D
18 dni później
Ile płacicie za internet z upc????
Ile udało sie wam utargować zniżki od ceny wyjściowej???
ps. wypowiedzenie już złożyłem
gdzie dostane to wypowiedzenie bo tez o tym myslalem ipowiedz mi awaria na co chcesz wybrac nowego ja mam pakiet 3 w 1 full ale chce duzo zejsc z kosztow.polecisz cos albo ktos?? place 220zl
Od maja ubiegłego roku (kontynuacja umowy) płacę 119,89
- Telewizja Select Extra HD
- Internet Fiber Power 10 Mb/s (24)
- Canal + Premium Sport Film+
Ja od września płacę 86 zł za:
-internet 30mb
-tv select extra hd
-pakiet canal + ( nie mam tylko C+ dicovery)
-filmbox
-nagrywarka
Poprzednią umowę wypowiedziałem i trochę ich przetrzymałem ( nie ma co się godzić na pierwszą propozycję)
a ile ich tak wyczekac jak to wyglada daje wypowiedzenie i oni sie sami odezwa z propozycja czy cos przysla??
Miałem net 60mb za 67. Teraz to samo mam za 50 (120mb za 67 proponowali), do tego nie wziąłem 132 programów za 30zł. 2miechy od podpisania nowej umowy zadzwonili z opcją selekt 132 i C+ za 55 czyli łącznie 105 za net i tv.
takie cos by mi bardzo odpowiadalo!!
Ivory sami się odezwą. Będą dzwonić do skutku, nie martw się:) Ja zgodziłem się dopiero na 3 propozycję, na kilka dni przed odłączeniem usług.
internet 30 mb
select extra hd
płacę 69 zł ale to było prawie 2 lata temu, napiszcie co zaoferowali w tej chwili, bo za niedługo się skończy umowa.
Powyżej pisałem propozycję z września. 105zł za 60mb s extra hd i c+
Nie sledzilem calego watku ,ale z koncem stycznia konczy mi sie promocja na C+ i mam placic 100zl miesiecznie. W orange mi doradzili zeby u nich wziasc pakiet ( C+ telefon i internet ) i wyjdzie za to ok 140zl na miesiac. Niby wszystko fajnie ale nie wiem jaki to net czy nie jakis marny i druga sprawa strace swoj dotychczasowy nr tel. cos byscie doradzili ? moze jakas inna opcje glownie z telewizja
Nie mozna numeru przeniesc do inngo operatora??
Neostrada dev, z telefonem domowym.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Nie mozna numeru przeniesc do inngo operatora??
akurat w tym jednym przypadku nie da sie :(
Bart co dokladnie z ta Neo ?
neostrada. musisz zadzwonić i sprawdzić co możesz mieć na tym adresie (jaka szybkość). z tv i telefonem stacjonarnym to sa funpaki. jak byś nie brał stacjonarki to bodaj 40zł za utrzymanie lini. jak dalej masz komórę w orange to łączysz to wszystko w pakiet i masz zniżkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)