ja oczywiscie po burdelach nie chodzę, ale może ktoś chodzi i coś ciekawego napisze? :)
skoro rozmawiamy o dobrych restauracjach i speluno-mordowniach porozmawiajmy o domach publicznych czy tzw. przybytkach rozpusty, żaden to temat tabu, wiadomo że takich miejsc w Krakowie jest pełno a ostatnimi laty służą głównie narodowi angielskiemu,
hmm, tak sie złozyło, że od 5 lat gdziekolwiek przmieszkuję w Krakowie w sąsiedztwie mojego domu jest dom publiczny,
najpierw na Katarzyny gdzie ulokował się Lalamido,
później na Otwinowskiego gdzie rezydują panie z Pussycat
nawet teraz spotykam dziewczyny z domów rozpusty na poranych zakupach, kiedy wyprowadzam psa ubranego w resztki wiślackiego szaliczka, i kiedy wspólnymi siłami dziewczyny ubierają świąteczną choinkę przed domem i dekorują lampkami,
ktoś coś dorzuci? ktoś uzupełni moją nędzną wiedzę na ten temat?
pozdrawiam
-
-
burdele Krakowa i nie tylko
Tu zostało już wszystko powiedziane:
www.garsoniera.com.pl
Boje się myśleć jaki będzie następny temat z tej "serii".
Pewnie o kościołach :D
ja tam nie wierzę Romanowi że łon po burdelach nie łazi :D ale ostatnio na kilku wiaduktach w KRK widziałem reklamę takowej strony: http://www.sexkociaki.pl gdzie się ogłaszają dziewczyny świadczące wiadome usługi
slyszalem cos o przybytku na Reymonta 22, ale podobno lepiej nie chodzic, bo mozna sie zarazic
r22 to chyba dla zoofilów z Gdańska i Wrocławia :D
Faktycznie, największy krakowski burdel jest na Geymonta :D I jak każdy burdel chyba powinien daninę płacić Wielkim Panom, bo jak nie to trza będzie spalić to w pizdu ;]
ISR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> r22 to chyba dla zoofilów z Gdańska i Wrocławia
> :D
Masz racje i słyszałem że tam nie ma dziewczyn tam swoje usługi proponują tylko panowie tylko dla panów ;p
Dawid1906 Napisał(a):
> ISR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > r22 to chyba dla zoofilów z Gdańska i
> Wrocławia
> > :D
>
> Masz racje i słyszałem że tam nie ma dziewczyn
> tam swoje usługi proponują tylko panowie tylko
> dla panów ;p
no w końcu to Chłopcy z Reymonta
:D
Dawid1906 Napisał(a):
> ISR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > r22 to chyba dla zoofilów z Gdańska i
> Wrocławia
> > :D
>
> Masz racje i słyszałem że tam nie ma dziewczyn
> tam swoje usługi proponują tylko panowie tylko
> dla panów ;p
Nie kuś romana.... ;)
dowcip się ciebie trzyma jak Wisła boiska...
dobre , podbijam
Wg.mnie w Krakowie najlepszy jest ten na Królowej Jadwigi,czyli popularna Casablanca.Mam nadzieje,ze temat rozwinie sie w dobrym kierunku,to wtedy przejdzie sie do szczegółów nie tylko casablanki,ale takze innych bałaganów na terenie Krakowa,oraz dziewczyn z roksy ,czy odlotów:)
Jutrzenka Napisał(a):
Mam nadzieje,ze
> temat rozwinie sie w dobrym kierunku,to wtedy
> przejdzie sie do szczegółów nie tylko
> casablanki,ale takze innych bałaganów na terenie
> Krakowa,oraz dziewczyn z roksy ,czy odlotów:)
I 13nasto letnich galerianek ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)