[b]WSZYSCY NA HOKEJ!![/b]
15.11.2009 (Niedziela) godzina 17:00.
Do boju Cracovia...
-
-
Cracovia - KH Ciarko Sanok 15.11.2009
oczywiście że będe na hokeju CRACOVIO PO PROSTU KOCHAM CIĘ
WSZYSCY NA HOKEJ !!!
pasiaki przypominam HOKEJ W NIEDZIELE O GODZINIE 17;00
I tradycyjnie wszyscy do młyna ;)
Niech nas będzie jak najwięcej... i wszyscy do młyna bo na meczu z Jastrzębiem marnie było z dopingiem.. ;/
Może doping marny, ale dobrze, że w ogóle był. [i]Lepszy Rydz niż nic![/i] Jak sobie przypomnę mecze z początku sezonu przy cichych trybunach to jestem zadowolony, że jest chociaż jakikolwiek doping.
No to nie ma sprawy Pasiaki wszyscy do młyna idziemy ja jade z kolegami bedzie nas jak dobrze pójdzie z 11 osób
WSZYSCY NA HOKEJ i doping na pełnej kur..e ma być !!! MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA !!!
no to zbierajcie ludzi do młyna!
czemu 17 ???????? wszędzie w necie pisze 18 ?????
Przypomnijmy, że nastąpiła zmiana godziny tego meczu i [b][u]spotkanie rozpocznie się o godzinie 17:00.[/u][/b]
Więc luzik prawdopodobnie się pojawię, zresztą Kuba zawsze mnie zauważy :D
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czemu 17 ???????? wszędzie w necie pisze 18 ?????
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=5922&x=0
Juz jest info o zmienionej godzinie ;]
Ogień, Ogień ;)
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czemu 17 ???????? wszędzie w necie [u]pisze[/u] 18 ?????
Jest napisane! :)
jutro widze wszystkich na hokeju przypominam godzina 17:00 CRACOVIA WŁADCY KRAKOWA kontra KH Sanok
wszyscy do młyna doping na pełnej kur..e ma być żebym nie słyszał osoby która nie spiewa :) no to do jutra Pasiaki
A ja bym tak strasznie chciala isc i nie moge ;( Musze byc jakies 10 km od hali ;( Ale bd z Wami duchem i dopingiem !
przypominam że na dzielnym meczu będzie można zakupić nowe czapki Cracovii . no i prawdopodobnie będziemy jutro negocjować co do treningu przed derbami
WSZYSCY NA HOKEJ !!!
Mam nadzieje że będzie chociaż tyle osób co na TKH NESTA Toruń jak był mecz u nas. No bo co to ma być ? Na pucharze kontynentalnym się wyszaleli a potem jak mecz ligowy to -olać! A co będe szedł? WSZYSCY %$#$@ DO MŁYNA !
Ja do młyna nie pójdę ... mogę dopingować z boku. ;]
Zresztą nie ważne gdzie ale ważne by na hali :D
No i by hokeiści nabrali punktów bo trochę by się im przydało ;)
Nie wie ktoś, czy zagrają Dudas i Bondarevs ?
A te czapki to po ile [zł] ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)