To prawda, między Wawrzykiem a Najmanem jest przepaść. Każdy kto widział tą walkę o tytuł Mistrza Polski mógł zauważyć na jakim luzie walczył nasz kolega z Krakowa, widać było na jego twarzy uśmiech i niedowierzanie że Najman tak słabo bije (w końcu to kategoria wagi ciężkiej), dla niego to był sparing a nie walka..
-
-
Pudzian vs Najman coming soon ...
19 dni później
wawrzyk naszym kolegą?Dobre.
Ja się z nim nie 'całowałem' po krakowskich parkach. Gościa oceniam jako sportowca, nie interesuje mnie co robił jak był młodszy, zresztą z tego co wiem to sobie dał z tym spokój. Też chodziłem na boks, dlatego szanuje go za to jak pokierował swoim życiem i do czego już doszedł..
4 dni później
wg mnie to może być niezły oklep ta walka albo jakaś parodia i tyle z mojej strony
jedno z dwóch
1. [url=http://www.youtube.com/watch?v=UYhe8FNrwHw][M.Pudzianowski - wywiad z przygotowań do walki][/url]
2. [url=http://www.youtube.com/watch?v=mwtCCovR3BY][trening M.Najman][/url]
Mamed Khalidov!!
Nooo, ten gościu dobry. Oglądałem jego ostatnią walkę i jestem pod wrażeniem - przeciwnik jeden błąd popełnił i od razu został pozamiatany. Widzi wszystko.
Pudzianowski jest tragiczny.Poza siłą nie ma niczego.Jest tragiczny kondycyjnie (co widać nawet na filmiku),rusza się jak wóz z węglem.Szkoda,że trafił na taka marnotę jak Najman,gdyż chciałbym zobaczyć jego rozkwaszoną facjatę a niestety pseudo-bokser może mi tego widoku nie zapewnić.Pudzian niech tańczy z gwiazdami i nosi opony.
DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pudzianowski jest tragiczny.Poza siłą nie ma
> niczego.[b]Jest tragiczny kondycyjnie[/b] (co widać
> nawet na filmiku),rusza się jak wóz z
> węglem.Szkoda,że trafił na taka marnotę jak
> Najman,gdyż chciałbym zobaczyć jego
> rozkwaszoną facjatę a niestety pseudo-bokser
> może mi tego widoku nie zapewnić.Pudzian niech
> tańczy z gwiazdami i nosi opony.
najsilniejszy czlowiek na swiecie tragiczny kondycyjnie ? wez Ty sie puknij w czoło...
Drogi ekspercie od wytrzymałości co innego dymać z oponą przez minute a co innego walczyć w ringu nieprzerwanie przez minut kilka (i kilka rund).Jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o sportach walki to nie bredź i sam się puknij w czoło.Już sama waga decyduje o tym,że szybciej lub wolniej się męczysz.Według twojej teorii Pudzian jako najsilniejszy człowiek świata wygrałby też maraton,pobił rekord świata w pływaniu i zagrał całą tercję w hokeja bez zmiany.
nie o to mi chodzilo...
bez kondycji to moglby byc 150kg spaślak ze zwisajacym brzuchem,a nie Pudzian,czlowiek ktory uprawia sportowy tryb zycia)...on ma kondycje ale poprostu troszke inna...
pozatym to nie boks czy kickboxing...daletego walcza ze soba ludzie nie rownej sobie wagi...o to w tym wszystkim chodzi...watpie ze ludzie tak niecierpliwie oczekiwali by walki Najmana z kims o rownej sobie wadze...
obstawiam ze Najman przetrzyma pierwsza runde i padnie bidok w drugiej :)
Nad kondycją, o jakiej mówił Diego, potrenował w Tańcu z gwiazdami :D
Da radę.
O wielki Pudzianie,
Spraw Najmanowi lanie :D
DO BOJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
słowo "jazda" gryzie.... :D
Miałem właśnie wątpliwości, ale je rozwiałeś. Mam nadzieję, że teraz jest dobrze :)
DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nad kondycją, o jakiej mówił Diego, potrenował
> w Tańcu z gwiazdami :D
> Da radę.
W KSW sa tylko 2 rundy ;) Każdy by wytrzymał :D
wrzo.ksc > ma rację, walczy się tylko 2 rundy każda po 5 minut, ewentualnie jak walka będzie wyrównana to może się zdarzyć dogrywka 3 minutowa.
jak się na nich patrzy... to chyba nie ma wątpliwości kto wygra :D
[img]http://www.dziennik.pl/files/archive/00262/KONFERENCJA_PRASOWA_262459g.jpg[/img]
szczerze to jestem ciekaw jak Najsilniejszy człowiek świata radzi sobię w ringu.
macie link dobrze smigajacy w necie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)