16:32, Reuters Investor
ComArch podpisał kontrakt zagraniczny na 4,8 mln euro WARSZAWA (Reuters) - Spółka zależna ComArchu, frankfurcki ComArch AG, podpisała dwie
umowy na dostawę systemów informatycznych dla UMC, operatora komórkowego na Ukrainie,
poinformował ComArch w poniedziałkowym komunikacie. Wartość łączna umów to 4,8 miliona euro. ((Autor: Marcin Gocłowski; warsaw.newsroom@reuters.com; Reuters Serwis Polski, tel.
22 6539700, RM: marcin.goclowski.reuters.com@reuters.net))
Brawo, Gratulacje, Chcemy więcej!
Manfred Netzermann
-
-
Comarch !!! - nowy kontrakt - 4,8 mln Euro!
Gratulacje! Bogaty ComArch to wielka Cracovia !!!
Vivat Cracovia, Vivat Profesor Filipiak, Vivat ComArch, Vivat Hamer.....
Gratulacje i życzymy dalszych sukcesów na arenie między narodowej!!!
Wpadł mi teraz taki pomysł do głowy:
Profesorek napisał na czacie interii iż zauważono wzrost zaineresowania CRACOVIĄ wsród pracowników ComArchu !
może by tak się zintegrować z nowymi kibicami np. meczyk: ComArch vs. Koło Sympatyków ? albo cuś ...
Co o tym myślicie?
z informatykami? No chyba, ze w FIFE 2004 lub cos innego co mozna przez siec :)))))))))
Pozdrowka dla znajomych z firmy na "C" :)))
A czemu nie ?! :)) Też by mogło być jajo :))
Najlepiej by było w hokeja , wtedy ubaw po pachy gwarantowany :))
Wiadomość zmieniona (10-12-03 15:20)
w sumie nieglupi pomysl :))
Co na to goscie z Comarchu, ktorzy czasem nas ogladaja? Jest chetna ekpia? :))
Gratulacje dla Comarchu. Frankfurcka spółka zależna Comarchu, jak to pięknie brzmi. No a mecz to chyba w Hokeja. Kajman, zrób coś z tym.
" ComArch podpisał kontrakt zagraniczny na 4,8 mln euro WARSZAWA (Reuters) - Spółka zależna ComArchu, frankfurcki ComArch AG. "
to AG to może od... Arka Gdynia? Ha ha ha pomarzyć można, że w końcu jakaś porządna firma wykupi nasze akcje od Prokomu :))))))))
Odnośnie sytuacji w Comarchu, to taki mecz pracownicy-kibice na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. My kiedyś mieliśmy mecz piłkarze Arki kontra rugbyści Arki i zabawa była niczego sobie :) A i w mediach na pewno by był szum, że kibice Cracovii grają w piłkę z pracownikami, też kibicami, jakby nie było baaardzo renomowanej firmy.
Pozdrówki!
Mentny ,a nie umiem :P
tak z rozpędu napisałem na początku wyrazu "ch" a pozatym jestem dyslektykiem i mam na to papiery ;P
a co odnośnie meczyka!
Dzięki Mentny :)
Wiadomość zmieniona (10-12-03 15:21)
czy ja kiedys zarobie takie pieniadze?
Kajman nie przejmuj się, bo każdemu się zdarzają takie wpadki. Przy swoich postach na dole masz funkcję "Edytuj mój post".
Pozdrówka.
No a meczyk kibiców z pracownikami Comarchu to chyba niezły pomysł. Może przed jakimś meczem ligowym, lub inną imprezą. Sam taki meczyk to dla większości (nie nas oczywiście) ludzi mała atrakcja. W hokeja to jakoś tego nie widzę, mogą być ofiary...
Mentny, jak ja bym się miał taki rzeczami przejmować to bym już dawno musiał zrezygnować z studiowania ;))
posdrówka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)