http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/11/22/nocne-pasow-spotkanie-z-kibicami/
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
Wspaniały mecz, wspaniały dzień!!!! DZIĘKUJE!!!!
Dla takich chwil warto żyć!!!
Do Sosnowca na mecz z piastek jak wygramy idziemy w gore , a pozniej slask i moga byc 4 mecze wygrane z rzedu!!!
na meczu z piastem nie moze nas zabraknac !!
CRACOVIA!!!
Swoją drogą to nie Kwaśniak komentował więc niesłusznie dostał joby:)Zdaje się, że to był Bernasik...
Teraz trzeba się ruszyć konkretnie na Piasta i Wrocław - ostre wsparcie 6 punktów i mamy zimowanko w górnej połowie tabeli!!!!
CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!
BRAWO, PIĘKNIE, CUDOWNIE !
Skowyt psów, że w statystykach meczu byli lepsi mnie bawi ! NAJWAŻNIEJSZA STATYSTYKA gts 0!! CRACOVIA 1 !!!!11
ParuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!
> BRAWO, PIĘKNIE, CUDOWNIE !
> Skowyt psów, że w statystykach meczu byli lepsi
> mnie bawi ! NAJWAŻNIEJSZA STATYSTYKA gts 0!!
> CRACOVIA 1 !!!!11
Lament. Po naszej bramce oni nie dostali celnego strzału przecież :)
Piękne chwile! Cracovia Pany
tyle lat czekania i spokój w duszy na kilka miesięcy .
CRACOVIA PANY.
WISŁA OSŁY I BARANY.............
hehebuhahahaha lektura wiślackiego forum daje wiele radości; od planowej napinki przed meczem, sugerowania, że przy prowadzeniu 3-4:0 trzeba ogrywać młodych do niedowierzania i wyzwisk w stylu "skorża wali świnie i za to go winię" :)
Uff wreszcie można zajrzeć na forum...
Wielkie ukłony i podziękowania dla Oresta i całej drużyny!!!!!!! Co za wspaniały wieczór i poranek!!!!!
Dzisiaj liczą się tylko dwa najpiekniejsze słowa na swiecie:
CRACOVIA PANY!!!
Tylko my potrafimy zrobić to, co się działo na Wielickiej wczoraj :) I nawet ta policja jakaś przyjazna była :P
od 14 lat nie miałem równie szczęśliwej miny, 14 lat temu na zrujnowanym stadionie GTS widziałem Kaliciaka z disco-polo fryzem i całą wiślacką spółkę jeszcze z czasów Voigta jak zrozpaczeni patrzyli jak Pasy wygrywają na ich terenie, później przyszło 14 lat upokorzeń, drżenia o wynik, spuszczonych głów, grania poniżej swych możliwości, i wreszcie dzień wczorajszy, od tamtej glorii dzielą mnie/nas/klub/Polskę lata świetlne, niech więc to zwycięstwo będzie początkiem zupełnie nowej ery w Cracovii, grania jak równy z równym z najlepszymi z kraju i zagranicy, i regularnego miażdżenia klubu z Reymonta w derbach, z warszawskim pozdrowieniem, Ro Man
Czekałem na to jak My wszyscy te j..ne 14 lat ! ale opłacało się!! :)
Gdybym nie był po kilku browarach to pojechałbym na Wielicką podziekować chłopakom za ten historyczny wyczyn - ale będzie jeszcze okazja w sobote na meczu z Piastem.
WSZYSCY DO SOSNOWCA !! Trzeba zrobic CRACOVII prawdziwą fetę!
Nie do wiary - jeszcze to do mnie nie dotarło hehe
bolszewicka gwiaza pobita przez biało-czerwone szwadrony marszałka Lenczyka!
oni nie dojdą do siebie az do następnych derbów - i oto chodzi :P
CRACOVIA PANY - NA WIEKI WIEKÓW AMEN
CRACOVIA PANY!
dzięki wielkie...
jestem tak cholernie szczęśliwy :)
Motywacja przed Derbami okazała się świetna :D
Oby to zwycięstwo było nowym rozdziałem w historii Pasów,i abyśmy wygrywali każdy mecz na nowym pięknym stadionie :)
Boże, jaki ja jestem szczęśliwy :)
Wspaniały widok:
[img]http://img21.imageshack.us/img21/4457/asdahg.jpg[/img]
Piękny widok tego prosiaka :)
Dobrze że nie uradowany jak świnia w deszcz.
CRACOVIA PANY!!!!!! :-D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)