AJPG91_Fanatyk - wygląda na to, że nie ma już 60 min biletów w strefie miasta:
http://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/rodzaje-biletow-obowiazujace-od-04082011/
edycja: Z tymże na cenniku są nadal, wiem w sumie już sam nie wiem.
http://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/cenniki-biletow-jednoprzejazdowych-i-wieloprzejazdowych04082011/
-
-
Kanary MPK
Śledziłem dziś dogłębnie ofertę biletową MPK i godzinówki są nadal . A "aktywności" tajnych funkcjonariuszy komunikacji miejskiej nie stwierdzono ;)
podobno jest jakiś błąd o oprogramowaniu biletomatów i aby kupić godzinny bilet trzeba go szukać w biletach aglomeracyjnych.
Może dlatego, że ten bilet godzinny obecny ważny jest też w aglomeracji. I to by się wszystko zgadzało.:)
10 dni później
Dziś się niestety nie udało. Miałem spotkanie na sw.Gertrudy. Puścili za 50 zł.
50 zl ? To juz wolal bym zaplacic full :/ duzo wiecej niewychodzi
Full to masz 150zł.
Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
>
> jak zapłacisz w ciągu 7 dni to masz 105 zł, a
> jeżeli masz ulgowe bilety to 70 zł.
to nie chodzi o to. Jak jedziesz na bilet ulgowy a nie masz legitymacji to masz 70 zł i to potem mogą Ci anulować.
5 dni później
Liptoon wolałem dać mu w łape to 50 zł niż płacić tam 107,50 po nowych stawkach. A jeszcze byłem bez dokumentów.
tak to jest jak się te 3 zł na bilet skąpi ;)
No nie miałem drobnych ;)
Z wiadomosci ostatnio pozyskanych to generalnie mandaty podniosl tak ostro Zikit ktory chce konkretna "dole" od kazdego zaplaconego mandatu
Temat nie do końca odpowiedni ale lepszego chyba nie ma. Mianowicie - od kiedy to można wypożyczać sobie tramwaje?
Czym mogę dojechać z Dworca Głównego na ul. Wielicką?(Kabel)
.
wierny-pasiak Napisał(a):
> Czym mogę dojechać z Dworca Głównego na ul.
> Wielicką?(Kabel)
7, 13 i coś tam jeszcze ale nie pamiętam
jeszcze 24
50 i 51 ale z tunelu
Proponuje pociągiem do Płaszowa.
South od dawna.
south man Napisał(a):
> Temat nie do końca odpowiedni ale lepszego chyba
> nie ma. Mianowicie - od kiedy to można
> wypożyczać sobie tramwaje?
Od bardzo dawna , autobus zresztą też . na stronie MPK masz opisane co ile kosztuje .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)