Piękna bramka Sanoka i już 2-0 w Sosnowcu....
-
-
Naprzód Janów - Cracovia, 25.09.2009 r., godz.18.00
I już 5:0 w Janowie !
a my juz prowadzimy 5-0 z Janowem -tak to powinno wyglądać w srodę 23 09 .09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a my juz prowadzimy 5-0 z Janowem -tak to powinno
> wyglądać w srodę 23 09
> .09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę że w poprzednim meczu nasi wyszli na lód z takim przekonaniem jak większość kibiców wybierająca się na mecz....pykniemy ich na stojaco i po sprawie.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a my juz prowadzimy 5-0 z Janowem -tak to
> powinno
> > wyglądać w srodę 23 09
> > .09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
>
> Myślę że w poprzednim meczu nasi wyszli na lód
> z takim przekonaniem jak większość kibiców
> wybierająca się na mecz....pykniemy ich na
> stojaco i po sprawie.
Myśle, że z takim nastawieniem na lód nie wyszedl dzisiaj Janów po ostatnim zwycięstwie:Dheh
Po tych kilku kolejkach najbardziej zaskoczony na plus jestem postawą Jastrzębia i Tychów(stracili kilku zawodników oraz kłopoty finansowe ) a swoje grają
a Sosnowiec juz wygrywa 3-2
SZEŚĆ
0 - 6:)
No i pieknie :) Ile do konca meczu Panowie?
Tu zobacz: http://www.cracovia.pl/1b_live.php?nr_menu=5&x=0
Dziekuje
6:1 :(
Gratulacje dla drużyny.
Szkoda tych trzech punktów ze środy... z cienutkim Narzodem.
Oby tak grali w Krk i caly czas bylo by pieknie :) Czysta przyjemnosc :)
GRATY ZA TEN MECZYK ,wygrany 6-1 !!
oczekujemy powtórki i podobnej ilośći bramek w niedziele z Sosnowcem choć na pewno łatwo nie będzie
MY KIBICE JUZ TAK MAMY ,ZE LUBIMY OGLĄDAĆ MECZE ZWYCIĘSKIE I DUŻĄ ILOŚĆ BRAMEK !!!!!
Po ostatniej porażce z Naprzodem w Krakowie, były wpisy na forum typu: [i]"Rany boskie, co to będzie, nie będzie mistrza..."[/i]
I co?! Potwierdziły się moje słowa, oraz wielu znawców hokeja z tego forum - Karvina, Marcina_KSC itd. - że to był zwykły "wypadek przy pracy". [b]CRACOVIA MISTRZ[/b]
z tym znawcą to przesadziłeś....edytuj się prosze.
Ani trochę Marcinie nie przesadziłem! :P Każdego, co choć w minimalnym stopniu się zna na hokeju, uważam za znawcę! Bo jesteś znawcą, przy tych, co postawili już krzyżyk na Cracovii na początku sezonu.:D Zapamiętajcie, hokej to najbardziej nieprzewidywalny sport! Zejdźcie na ziemie i zapomnijcie na chwilę o piłce!;)
I to się nazywa zwycięstwo :D [b]CRACOVIA ![/b]
Panowie Revenator i Vasago pozdrawia Was serdecznie drużyna hokeistów Cracovii... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)