Czas na pierwsze punkty
-
-
Cracovia - Stoczniowiec 15.09.2009r.
Dziś zobaczy się jak pójdzie :P
Mecz o wiele lepszy niż ten w niedziele, lepsze zgranie i dokładność.. Frekwencja i doping dość marny :P
Za to słynny girlsband znany z niedzielnego meczu nie zawiódł znów dał popis :D hahaha
Ja nie wiem.. co to ma w głowie :P
tylko wieś z tym girlsbandem
A kartki na pleksie dalej wiszą....
[IMG]http://i17.tinypic.com/4l6hmog.gif[/IMG]
girlsband robi karierę:)
ich hit dzisiaj biała gwiazda na niebie się mieni:)
Ten girlsband to rzeczywiście tragedia i obciach na całego...
Ale z drugiej strony, podejście kibiców na tym meczu, na poprzednim zresztą też to coś niesamowitego... Rozumiem, że w dupie macie dopingowanie zawodników, zwisa wam to, że oni czują się jakby grali sparing. Ale dlaczego ostatni wers piosenki/hymnu Maleńczuka śpiewacie na pełnej k***** ? 90% stoi na całym hymnie z rękami w kieszeniach i gęby nie otworzą a na sam koniec ryk. Przez cały mecz hokeiści grają w ciszy, czy to takie trudne przez tą godzinę ich wspomóc? Zastanówcie się nad tym, bo taka atmosfera jak dzisiaj to jest porażka...
nie było źle ... zawsze mogło być gorzej ... mecz noto ślizgali się bardziej na tym lodzie ;D
A doping zostawmy bez komentarza :P
Doping tych dziewcząt to wiocha i siara jest!:)
Co do dopingu w/w dziewcząt to przyznaję, że może nie mają wyczucia co do prezentowanych treści (wyczucia rytmu może też nie);), ale przynajmniej coś działają w stronę dopingu a nie siedzą jak w teatrze! To co "tworzą" nie jest dobre, ale nie wstydzą się śpiewać na meczu i to na plus, wykonanie itp. na wielkie minus! Zamiast rozczulać się nad nimi, zbierzmy się i zacznijmy tworzyć porządny doping! Ja niejednokrotnie w tamtym sezonie "coś działałem" w tym kierunku z różnymi osobami (Pozdrawiam!), ale ciężko było!:( Atmosfera na naszym hokeju sięgnęła dna i to jest smutne. Wiem, że przebudzenie nastąpi podczas play-offów, gdzie pojawią się osoby, które ostatni raz na hokeju były na meczu finałowym w sezonie 2008/09, a nawet pojawi się sporo nowych twarzy! Wielki Kraków jest 100lat za takim Sanokiem, który - z całym szacunkiem - gra o przysłowiową pietruszkę, ale mimo tego atmosfery na trybunach wstydzić się nie muszą!
Ja bym bardzo prosił o wnoszenie okrzyków typu "wszyscy wstają i śpiewają" ponieważ piknikowa publiczność poza młynem w życiu nie wstanie jeśli to nie są ostatnie sekundy play-off więc po co się wzajemnie stresować?
Kolega zubereg, i tutaj piję do meczu z GKS, jako reprezentant STC mógłby natomiast przypilnować by ludzie nie stali u wylotu schodów bo zasłaniają innym. :)
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym bardzo prosił o nie wnoszenie okrzyków typu
> "wszyscy wstają i śpiewają" ponieważ
> piknikowa publiczność poza młynem w życiu nie
> wstanie jeśli to nie są ostatnie sekundy
> play-off więc po co się wzajemnie stresować?
>
> Kolega zubereg, i tutaj piję do meczu z GKS,
> jako reprezentant STC mógłby natomiast
> przypilnować by ludzie nie stali u wylotu
> schodów bo zasłaniają innym. :)
Zgadzam się, po to jest młyn, żeby działać mimo wszystko. To powinno trwać sekundy, a nie minuty: najpierw "Cała hala ręce w górę" 10 razy, a później "Wszyscy wstają i śpiewają" 10 razy, a ty stoisz jak ten matoł na sektorze F z rękami w górze 2 minuty - wyleczyłem się z tego. I mam dość przyśpiewek z piłkarskiego boiska - nie znam w hokeju drużyny Wisła - przed kim popisywać się?
Że czasami akcje powstańcze wychodzące z młyna są za długie i ludzie zdążą siąść to i na piłce się zdarza i ni jak tłumaczenia by to skrócić bo ludzie się dołączą w trakcie jak coś. Poza tym na siedząco też można śpiewać i to nie tak znacznie gorzej.
http://krak.tv/kategoria-13,film-781.html radzik, słaboń i drzewiecki dzielą się wrażeniami po meczu ze stocznią
jaraduga Napisał(a):
> FortArt Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja bym bardzo prosił o nie wnoszenie okrzyków
> typu
> > "wszyscy wstają i śpiewają" ponieważ
> > piknikowa publiczność poza młynem w życiu
> nie
> > wstanie jeśli to nie są ostatnie sekundy
> > play-off więc po co się wzajemnie stresować?
> >
> > Kolega zubereg, i tutaj piję do meczu z GKS,
> > jako reprezentant STC mógłby natomiast
> > przypilnować by ludzie nie stali u wylotu
> > schodów bo zasłaniają innym. :)
>
> Zgadzam się, po to jest młyn, żeby działać
> mimo wszystko. To powinno trwać sekundy, a nie
> minuty: najpierw "Cała hala ręce w górę" 10
> razy, a później "Wszyscy wstają i śpiewają"
> 10 razy, a ty stoisz jak ten matoł na sektorze F
> z rękami w górze 2 minuty - wyleczyłem się z
> tego. I mam dość przyśpiewek z piłkarskiego
> boiska - nie znam w hokeju drużyny Wisła - przed
> kim popisywać się?
Właśnie wisły nie ma w hokeju więc niepotrzebnie męczyć gardła ...
Tak naprawdę nie ma żadnych chyba przyśpiewek hokejowych o Cracovii .
Oprócz: '' Hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja''
Que sera sera... , Hokejowy Klub Sportowy Cra-co-via
Można tez śpiewać Mistrzu mistrzu ty nasz...
marcin_ksc Napisał(a):
> Que sera sera... , Hokejowy Klub Sportowy
> Cra-co-via
> Można tez śpiewać Mistrzu mistrzu ty nasz...
Popieram, tym bardziej, że nigdy nie zaśpiewaliśmy [i]"Mistrzu, Mistrzu Ty nasz, pokaż Polsce jak w hokeja grasz!"[/i], a to taka na czasie przyśpiewka i jest powodem do dumy. Myślę, że naszym zawodnikom też by się spodobała.
http://krak.tv/kategoria-13,film-782.html - wyszperane z krak.tv - relka z meczu ze stocznią
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Que sera sera... , Hokejowy Klub Sportowy
> > Cra-co-via
> > Można tez śpiewać Mistrzu mistrzu ty nasz...
>
> Popieram, tym bardziej, że nigdy nie
> zaśpiewaliśmy "Mistrzu, Mistrzu Ty nasz, pokaż
> Polsce jak w hokeja grasz!", a to taka na czasie
> przyśpiewka i jest powodem do dumy. Myślę, że
> naszym zawodnikom też by się spodobała.
Tylko chyba tekst trzeba by wyświetlać na zegarze, aby girlsbandówki mogły się włączyć ;)
Dobra! Dajcie już spokój dziewczynom, lepiej sami się weźcie za siebie i zacznijmy dopingować naszych Mistrzów! Popatrzcie na Sanok, przynajmniej tak powinien wyglądać nasz młyn: http://i26.tinypic.com/2lm9z00.jpg. Przynajmniej, a nawet lepiej, póki co to jest jedna wielka lipa!:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)