studiowałem z tym Salwarowski.On zawsze był walnięty.Wielki redaktor naczelny!!!!!
Zawsze podejmował "trudne" tematy np że rano nie ma się gdzie wysikać na AE bo wszędzie są sprzątaczki.
Debil i tyle, szkoda tylko że nam się dostało bo na AE większość ludzi jest z poza Krakowa i nasz wizerunek został nadszarpnięty.Choć z drugiej strony na szczęście dużo ludzi nie kupuje tego badziewia.
-
-
!!!!!!!!JAK NAS WIDZA W MEDIACH!!!!!
ŚWIŃTUCHY ZNAD BIAŁUCHY
Pewien student, nieco „wieczny”
chce pokazać, że jest grzeczny.
Pisze maile, przeprosiny:
że to zdjęcie z innych winy,
że on tylko kompilował.
Przed kumplami wino schował
które z tatkiem później pił,
gdy po zdjęciach opadł z sił.
Że samochód też nie jego
(dres na tle golfa białego?).
Że on przecież jest artystą,
co uprawia sztukę czystą!
Nie zająknie się ni słowa....
Od tłumaczeń - boli głowa
A kibole to są dranie,
za nic chcą mu spuścić lanie?
Craco masz w zupełności rację, w swoim poście, że 'pomysłodawca i zleceniodawca to ktoś inny?', niż wymądrzający się i ironizujący Żmuda.
Prawdopodobnie, o ile to nie zbieżność nazwisk i kilku skądś mi dziwnie znajomych wypowiedzi, to kilka lat temu spotkał mnie wątpliwy ''zaszczyt'' poznania niejakigo Żmudy. Był on cwaniakiem nie grzeszącym inteligencją, za to o nad podziw dobrze rozwinientym mniemaniu o sobie, taki przerost formy nad treścią. Wiele na to wskazuje, że to ta ta sama osoba. Wykluczam, wiec przypadkowość szalika i napisu na nim. On nie byłby jednak w stanie wymyślić czegoś takiego i mam pewność, że 'jedynie robił to co mu zlecono', tylko ciekawe za jaką kasę.
Co do przeprosin, to jego argumenty mnie powalają.
P.s. Może byłoby lepiej, gdyby zleceniodawca napisał za niego te PSEUDO 'przeprosiny'.
11 dni później
Podobno Manko przeprasza w jakiejśtam formie za incydent z okładką. Czy to prawda że zamieszczono fotkę klęczącego gościa trzymającego kartkę: Przepraszamy?
Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na ten temat?
Wiadomo że są to przeprosiny bardzo przerysowane... zresztą o Craco wiesz... ja mam prośbę żeby wrzucił ktoś tutaj okładkę tego manka...
[img]http://manko.ae.krakow.pl/okladka31.gif[/img]
Cięzko się ustosunkować, odwieczny problem co autor miał na myśli ???
Ale widać że do nich dotarło.
Wiadomość zmieniona (20-12-03 16:38)
A moim zdaniem fajna forma przeprosin. Choć przydałby się jeszcze ten szalik , żeby nie było wątpliwości o co chodzi...
Ha ha ha,no teraz bedzie smiesznie.Dopieraz w chwili obecnej podejrzewam ze sie ostro narazili.
Jak dlamnie to studencki sposob,aby w smiesznym stylu odkrecic sprawe,ale chyba ja pogorszyli.Debilizm daleko posuniety.
Kiwka tez moje pierwsze wrażenie było to takie. Specjalne przesadzenie z padaniem na kolanach, wręcz teatralne ... pełne ironii.
A może to oni porostu nie umieją wyrazić nic tymi swoimi zdięciami i przez to ich źle odbieramy :)
Wiadomość zmieniona (20-12-03 16:52)
Mysle ze wystarczylo by poswiecic jedna strone na przeprosiny i krotka wzmianka o klubie(np.przedstawic troche histori) i bylo by to wile lepsze,a w ten sposob teraz narobili sobie klopotow.Smierdzi syfem i ironia,ale to juz ich sprawa...
I tu pierwszy raz musze sie zgodzic z Kiwka.
Kiwka, od paru dni nic tylko sie podpisać pod Twoimi wpisami... jakoś mnie nie kręci ten "dowcipny" styl studencki, choć sam sie w tym środowisku obracam...
Dla mnie też taka forma "przeprosin" jest jawną kpiną. Kolejny raz próbują być dowcipni.
... w każdym razie poczuli ...
zgadzam sie z przedmowcami smieszne to to nie jest..
ale BOG WYBACZA-CRACOVIA NIGDY
co sie odwlecze...
co ma wisiec...
itd
pozdro
Wojtek
a to pajace ... >:[
widać nic do nich nie dotarło , ale jak to mawia moja mama
" CO GŁUPIEMU PO ROZUMIE?! " :))
chyba raczej "przepraszaja" za usterki. okladka bardziej pasuje raczej do tego naglowka.
i jesze na końcu wymowne nie do RUSSzenia... nic ich ta sytuacja nie nauczyła. Z przyjemnością temu naczelnemu obiłbym morde...
Ehhh...
A od poniedziałku zrobimy jeszcze jazdę antysemitom z PK...
Z Cracovią się nie zadziera... bo nie wiadomo czym to się może skończyć...
Oj ,jawna ironia i kpina. Ja nie jestem zadowolony z takiej formy przeprosin..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)