Dla mnie pewniejszy wciaz niz Cabaj i grac nim do konca rundy.
-
-
Łukasz Merda - witamy w Cracovii!
A tak apropo to co się dzieje z Pączkiem??? Jest jeszcze u Nas czy ma jakąś kontuzje???
Porównując obu bramkarzy przypuśmy,że strzelamy karnego.Z Merdą po jego dwuch ostatnich meczach nie powinienem mieć problemów ale z Cabajem po kilku sezonach musi główka popracować-jak mu strzelić?.Dlatego nie wierzę w ocenę Lenczyka o równowartości obu bramkarzy.Mało tego ,w tym wieku nigdy Merda nie dorówna Cabajowi ,chociaż może go zmusić do treningowej roboty i myślę,że o to trenerowi chodzi.
Zgadzam sie co do tej opinii w 100%...Swiadczy o tym sam fakt ze Cabaj i Merda sa w tym samym wieku ale Cabaj ma w ekstraklasie 120 meczy a Merda 3!!! I to wlsnie swiadczy o tym jaka jest roznica miedzy nimi
Merda ma świetne wykopy
a Cabaj tez juz wyzej nie podskoczy, czas szukać porządnego bramkarza, który byłby lepszy od obu
Dobrze gra i niech tak zostanie
12 dni później
Ja to już sam nie wiem który bramkarz jest lepszy . A co gorsza nasz trener też chyba nie wie . A przed nami decydujące mecze...
7 dni później
Brawo brawo brawo mysle ze tym meczem z Zaglebiem potwierdziles ze jestes duzo duzo lepszy niz Cabaj i zamkniesz usta tym ktorzy wychwalaja twojego rywala w bramce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
interwencja na sam koniec meczu miazgaaaaaa , dla mnie bohater tego meczu
Brawo Łukasz!!!TYLKO PASY!!!
Brawa za ten remis który może okazać sie bezcenny w ostatecznym rozrachunku.
jedyne mecze na wiosne których nie przegralismy to te w których bronił Merda,
brawooooooooo Łukasz!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAWO _GRATULACJE - calkiem inaczej sie oglada pewnego bramkarza...
Mam nadzieję że już nikt nie ma wątpliwości że mamy jednego dobrego golkipera :)
Dobry mecz tylko niech się piłki dokładnie nauczy wybijać. Spokojnie, przemyślanie i pewnie. Oby tak dalej, tylko dokładne wybicia zamiast pranie po autach za każdym razem.
po dzisiejszym meczu bramkarz nr 1 ale sentyment do Cabaja został :D
Świetny mecz w Lubinie
Dzieki Łukasz
Oprócz świetnych interwencji to widać że myślał podczas gry o tym że punkt dla nas jest bardzo ważny. Komentatorzy ganili za przetrzymywanie piłki ale przecież kilka dłuższych chwil w ten sposób urwał, a w jego wypadku nawet żółtko nic by nie znaczyło bo do końca sezonu myślę że 4 by nie zebrał.
Bravo Łukasz oby tak dalej ! Ma być PEWNIE I SOLIDNIE !
a pieprzeczyc tych pseudo znawocow z tv !
Swietny mecz Lukasza .. i pomyslec co by bylo gdyby trener stawial na niego juz wczesniej
Łukasz we wcześniejszych meczach potwierdził o swojej dobrej formie tylko po dobrych meczach wrócił na rezerwę tego nie wiem a przecież dobrze wiemy,że w każdym meczu Cabaj popełnił błąd po którym padła bramka dla przeciwnika.
Teraz nr 1 w bramce tylko Łukasz Merda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)